Julafton idag istället.

Godmorgon !
 
Nu sitter man här efter nattens jobbande och det känns precis så som jag skrev i natt att de skulle kännas. Lite mörbultad och snurrig i huvudet är man. Det känns inte riktigt så hemskt som en dag efter en fest eller nåt kan göra. Men bakfylla light är en bra beskrivning av mitt tillstånd just nu.
 
Jag är bjuden hem till farsan och hans fru på julmiddag. Vi ska fira jul idag istället. Anledningen är att idag blir enda dagen då vi har möjlighet att vara tillsammans allihop. Jag, brorsan, syrran och farsan. Brorsans tjej, syrrans kille och farsans fru. Det finns inte många år där jag har firat jul enligt sk tradition. Idag är jag glad för de. Det där med traditioner blir lätt jävligt tråkigt att hålla på med. Bättre att fira jul spontant. Då kan ju ingen begära att något ska vara så jävla välplanerat. Många vill ju ha julen på ett visst sätt, men jag får nog säga att för min del så får den gärna se helt olika ut från år til år. Det är så det blir i alla fall, så varför ska jag bry mig liksom?
 
Jag var faktiskt bjuden till ett annat ställe ikväll också, men jag väljer såklart att åka hem till farsan eftersom både brorsan och syrran är där ikväll. Sen blir det ju också kul att träffa deras respektive. Det andra jag var bjuden på hade varit mer partyfirande med snälla goa vänner, men det kan man ju ta när som helst en annan gång liksom. Det får bli ett mer vanligt julfirande ikväll, fast utan tex Kalle Anka på TV. Dessutom firar jag den 21 december istället för den 24 december.
 
GOD JUL !!!
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE