Jag kommer att få en trög start.

Jag har klart för mig vad jag vill med nästa år och jag är redan nu i full gång med att jobba mot ett bestämt mål som jag tänker nå nästa år. Jag har en specifik strategi och även om jag borde klara att nå mitt mål på 6-7 månader från nu så har jag gett mig själv mer tid än så. Hela år 2014 kan jag komma att behöva för att fixa den ekonomi som jag så länge har drömt om.
 
Som jag känner nu så tror jag att det kommer att gå trögt i starten. Jag märker  tex att jag inte kommer att få loss så mycket pengar nu i början som jag först trodde, men jag väljer ändå att ta det hela med ro. Även om jag får en trög start och den tröga start kanske gör att jag behöver mer än 6-7 månader på mig så gör ju inte det något eftersom jag har tänker att jag ger mig själv hela nästa år.  Min erfarenhet är att man ofta får en trög start när man vill fixa något som tar lite tid, men kommer man liksom igång ordentligt så går det oftast betydligt enklare från mitten och slutet. Jag känner inte att detta borde bli svårt att fixa eftersom jag har så lång tid på mig. Det är egentligen inte heller så mycket pengar som krävs. Jag fick ju ihop en bra bit över 100 000 kronor på ett och samma år (2011) som jag sen brände på resor.. Jag sparade ju på mindre än ett halvår (detta året) ihop nästan 70 000 som jag till stor del använde för min hälsoundersökning. Vill jag så kan jag  spara pengar. Det är jag bra på bara jag har en plan och är motiverad att nå det slutmål som jag ska använda sparade pengar till. Även om jag känner nu att jag kommer att få en trög start så lossnar det nog inom 2-3 månader och sen står jag där och har förverkligat en dröm till. Jag har lovat mig själv nu att ändå bara ta en månad i taget. Månad för månad kollar jag över noga, sätter upp så delmål  och jag ska inte tänka för långt fram. Jag känner att jag vill vara grymt fokuserad på nuet. Då fixar jag detta lätt, det är jag säker på. Fler saker som jag är säker på är:
 
1. Att jag aldrig kommer att ge mig förrän detta är klart denna gången.
2. Jag kommer inte att göra någon annan större grej förrän detta är klart.
3. Jag kommer att vara nöjd med allt som har med min privatekonomi att göra när detta är klart. 
 
När detta med ekonomin faller på plats och blir som jag vill ha det, då är det mycket annat som också kommer att lösa sig utan att jag behöver grubbla så mycket över de. Det kommer att kännas underbart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag vill känna att jag är nöjd med min ekonomi idag och för resten av mitt liv, utan att jag ska behöva göra speciellt mycket i framtiden som har med pengar och ekonomi att göra. Där är mitt "tänk" liksom. Jag har grubblart så länge på detta så jag vet att om jag bara gör grovjobbet nu så får jag till den förändring som krävs för att jag ska bli nöjd, nu och för resten av livet. Någonstans handlar detta om att jag inte ska behöva börja om varje gång jag har kämpat in en större grej som kostar pengar, så är det lite nu. Jag är nöjd med hur jag kan fixa grejer och få loss pengar idag. Men hela tiden känner jag att jag får kämpa onödigt mycket och det vill jag inte längre.
 
Nu ska jag fixa detta och som jag sa så kommer jag aldrig att ge mig förrän detta är klart. Även om jag kanske får en trög start.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE