Jag kom ur mitt beroende.

Jag kom ur mitt beroende som jag trodde jag skulle fastna i rätt ordentligt först. Jag pratar naturligtvis om min ask.fm som jag skaffade mig i veckan och som gjorde att det snurrade mer i bollen än vad det någonsin har gjort tidigare. Frågor som bara ploppar upp och jag svara på typ en sekund och sen tänker man kanske på om svaren verkligen stämmer eller inte.  Man blir verkligen helt snurrig i bollen när man har suttit ett tag med ask.fm så jag är glad att jag inte är inne så mycket mer nu. Läser man många frågor på rad under bara några minuter så kan jag lova att tankeverksamheten går på högvarv. Jag hinner samtidigt tänka massor om: Vem frågar, varför, vad tror dom att jag tänker svara, får frågeställaren de svar som hen förväntar sig osv osv osv????
 
Jag fick massor av frågor om sex och tjejer. Vad jag gillar för tjejer och några rakt på frågor om tex hur många jag har legat med och om jag tycker själv att jag är bra i sängen. Alla möjliga helt olika frågor som såklart inte bara handlade om tjejer och sex och sånt.  De var allt mellan himmel och jord och i en enda röra. Några för privata, andra helt meningslösa och en hel del frågor som jag också gärna svarar på.
 
Men jag är glad att jag inte dagligen sitter och svarar på frågor nu som jag gjorde i början. Man får för lite annat gjort och när jag var fast i ask.fm -beroendet så  fick jag nog känslan av hur det tex är att vara spelberoende. Man vet att det man gör är fel, men man kan liksom inte sluta i alla fall. Man tror på något mer som kommer att bli till det bättre, mne istället går det åt andra hållet. När man sen är klar med det man är beroende av för dagen så är det ändå massor av snurr i huvudet och nästa dag är man på igen och då tror man att det ska gå över osv osv osv.
 
 Nu är jag glad att jag kom ur det jag höll på att fastna i. Det finns ju annat i livet att göra än att sitta och svara på frågor och samtidigt grubbla dygnet runt på alla frågor och mina svar. ask.fm/dannebloggen heter jag där om ni vill ställa frågor. Jag kollar fortfarande och svarar på frågor, men inte jämt längre.
 
 
 http://ask.fm/dannebloggen
'
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE