Funderar lite på nästa år.

Hej :)
 
Sov till typ 12 idag också såklart. Sen har jag grejat lite med vardagliga saker och jag har tvätten ikväll. I morgon ska jag upp tidigt och "tagga" och jobba igen. Det kommer att kännas i morgon när klockan ringer 03:30. Skönt att man sen är ledig 2 dagar igen, och efter de så jobbar jag igen, men jag har sovmorgon.
 
Året är snart slut och jag funderar såklart på vad som väntar mig nästa år. Jag vet egentligen inte vad jag ska hitta på år 2014. Det enda som jag har bestämt mig för är att jag ska fixa den ekonomi som jag så länge har drömt om. Det ska jag klara nu och inget annat känns viktigare. 
 
För övrigt får jag helt enkelt se vad jag ska hitta på. Jag vill gärna åka på någon resa. Åker jag  så blir väl en stad i Europa. Inget är planerat och jag får ju se hur det ser ut ekonomiskt om några månader. En annan sak som jag funderar på det är ju renovering. Jag kanske borde göra något här hemma? Börja med något är nog inte fel. Det förverkligar väl inte min dröm om det hem som jag skulle vilja ha, men om jag kan fixa tex ett rum som jag vill ha det så behöver jag inte fundera mer på den delen av min lägenhet i alla fall. Det skulle ju vara skönt att kunna släppa någonting av tankar och funderingar kring den grejen med renoveringen som jag funderar på så otroligt mycket. 
 
Annars hoppas jag att jag tränar på nästa år. Jag tycker att de "spärrar" jag tidigare hade nu har släppt och jag kör på bra och regelbundet. Man kan naturligtvis göra allting bättre, men jag är nöjd med att jag så länge nu har kört väldigt bra. Dessutom tycker jag att det är kul även om man ibnland kan känna att man skulle vilkja orka lite mer än vad jag idag gör. År 2014 så kör jag på och är jag lika duktig som jag tycker själv att jag har varit det senaste halvåret, då är jag nöjd.
 
På jobbet är man igång och jag är inne i de nya rutinerna som jag har skaffat mig efter alla de förändringar som skedde för några veckor sedan. Det är bara att jobba på och försöka ha det så bra som man bara kan. Man lägger ju väldigt mycket tid på sitt arbete och då får man ju försöka skapa en så behaglig arbetssituation som det bara går.  Sen är det bara  att jobba på och jag tycker det funkar bra nu och det kommer det säkert att göra nästa år ckså.
 
Nästa år kommer jag att genomgå fler blodprovar och andra typer av hälsoundersökningar´. Bara att göra dom och sen får man väl se vad doktorn säger. Jag gör själv vad jag kan när det gäller träning och kost. Jag mår bra och jag har gått ner ordentligt i vikt. Lite mer vill jag gå ner innan jag är helt nöjd. Jag gör vad jag kan och sen låter jag min doktor sköta resten. Mer går ju inte att göra liksom. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE