Bloggen lever vidare!

I år var det nära att jag hade slutat blogga. Jag hade liksom ingen motivation och jag ställde mig också frågan varför jag skulle hålla på. Är det liksom värt att lägga ner någon mer tid på detta? Men bloggen lever vidare nu i alla fall. Jag tror faktiskt att jag äntligen bloggar på ett sätt som jag alltid har velat göra. Dessutom har jag alltid gillat att blogga. Jag tycker helt enkelt att det är kul, och det gör att jag fortsätter. Fast jag kanske inte är lika flitig på att göra inlägg nu längre. Men det är kul att blogga fortfarande.
 
 
När jag funderade på att sluta blogga så ville jag ändå aldrig bara avsluta med att bara säga tack och hej, nu lägger jag av. Jag vill avsluta på något "snyggare" sätt liksom. Jag skulle aldrig kunna släppa bloggen om jag bara med ett enda inlägg skriver att nu slutar jag. Min tanke var att summera alla år av bloggande. Ungefär som jag nu idag har summerat detta året i några olika inlägg. Men sen var det ju det där som jag aldrig kommer ifrån, jag tycker ju att det är roligt att blogga, och då vill jag inte lägga av. Så länge jag tycker att det är roligt, då slutar jag inte. Det är ju bara att ha den kvar. När jag har något att skriva om då skriver jag. Känner jag inte för att blogga en dag, då struntar jag i det bara och sen tar man nya tag dagen efter eller nåt. Hade jag lagt av  helt då när jag funderade på det, då tror jag att jag ganska snabbt hade börjat igen, eftersom jag tycker att detta är så roligt att hålla på med.
 
Jag är inte någon stor bloggare och jag strävar inte efter att bli någon heller. Jag tycker inte själv att jag är så bra på att skriva. Mina bilder och filmer är ju inte så märkvärdiga dom heller, men för mig spelar de inte någon roll. Jag gillar ju att blogga i alla fall. Man bloggar precis så mycket som man själv vill. Man behöver inte vara bra på det. Det är bara att köra på, så länge man tycker att det är kul förstås.
 
 
 
 
 
 
En annan sak som jag tycker är roligt med min blogg det är att jag har läsare som gillar min blogg och som har följt mig nästan ända sen jag startade år 2008. Det känns rätt häftigt att så många av dom som hittade bloggen för flera år sedan är kvar än idag. Jag får fortfarande kommentarer och mail av dessa människor om allt möjligt. Dom skriver att jag är duktig  och att jag aldrig får sluta blogga eftersom jag har världens bästa blogg. Allt detta positiva är naturligtvis något som gör det exra kul att blogga.  
 
Jag är nöjd med hur jag bloggar idag. Motivationen är kanske inte alltid den bästa, men jag vill ändå inte sluta helt. Inte just nu i alla fall. Jag kommer säkert att hålla på med min blogg ett bra tag till. Jag bestämmer inte något datum, månad eller vilket år då jag ska lägga av. Kanske är det ändå så att nu när jag har börjat att fundera kring att sluta blogga så kommer jag kanske snart att göra det, men den kan lika gärna leva vidare i flera år till. Jag bloggar så länge jag tycker det är roligt. Roligt och kul är orden liksom. Tycker jag bara att detta är roligt och kul då då lever bloggen vidare på ett eller annat sätt.
 
 
 
 





Nicklas
01 January, kl. 20:51 | Blogg;

Lägg inte av för guds skull! Jag vill att att du fortsätter, det förgyller mitt liv! ;)

gammal läsare
01 January, kl. 03:47 | Blogg;

Nya bloggriktningen är en klar förbättring. Märkbart högre kvalitet på innehållet nu. Det verkar mer personligt och meningsfullt.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE