ask.fm - namnsdag - porr.

 
 
Jag sitter här och svarar på frågor på ask.fm (dannebloggen heter jag där) Jag har kommit lite ur mitt beroende, fast jag kollar fortfarande för mycket. Men jag kämpar för att inte gå in och kolla så mycket och jag ska lyckas med att inte gå in och läsa frågor flera gånger i timmen hela dagen lång. 
 
Jag börjar få bättre koll på allt nytt som händer på jobbet denna veckan(på söndag) Jag frågar min chef och jag förbereder mig på alla möjliga sätt för att jag ska ha så bra koll som det bara går. När det sen smällaer till då ändras verkligen så mycket från en dag till en annan. Nya rutiner är inte lätt att bara komma in i, men har man bar koll innan så ärdet i alla fall lättare. 
 
Min namnsdag.
Jag har namnsdag idag. Firar man namnsdagar fortfarande? En har sagt grattis till mig idag och jag blev såklart glad, men finns det folk som firar namnsdagar snart år 2014.
 
Nu ska jag faktiskt lyssna på porr. Inte titta, men lyssna. Fast inte på någon granne eller nåt som håller på. Nej, jag brukar ju lyssna lite på Karlavagnen på radion när jag går och lägger mig och idag ska visst programmet handla om porr. Det kommer nog att vara en och annan sur moralkärring som ringer in under kvällen och är arg över att det pratas porr i radion ikväll. Och alla har väl åsikter och kan säga något om porr. Detta kan bli rolig lyssning.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE