Varför kan jag inte bara låta bli?

Nu får det nog räcka för idag. Jag har grejat hela dagen och jag har bara tagit något kort paus för att jaghar varit hungrig eller törstig.
 
 
Jag har fått mycket gjort! Om man bara börjar ta tag i saker och ting då går det ofta utav bara farten. Det känns bra att man nu inte känner sig så trött och slö. Det är bra fart på mig, pigg och fräsch är jag också. Nu blir verkligen denna semstern så som jag vill ha den. Perfekt !!!
 
 
En sak bara som jag stör mig på nu:
Jag råkade kola runt lite på lediga lägenheter som är till salu. Varför kan jag inte bara låta bli? 
Jag har ju en dröm om att hitta ett boende som jag verkligen trivs med till 100%. Lösningen kan vara att flytta ifrån denna lägenhet som jag bor i idag. En annan lösning för att förverkliga drömmen kan ju vara att renovera här hemma. 
 
 
Som det ser ut just nu så har jag ingen möjlighet att flytta just nu och orsakerna är många, men varför kollar jag på lägenheter då? När nu satt här och kolla runt så hittade jag en lägenhet som jag kunde tänka mig att köpa. Om jag hade kunnat slå till så att jag blivit skuldfri och jag tror att jag hade blivit nöjd till 100% med mitt hem. Man kan ju naturligtvis aldrig vara säker, men när jag nu hittar något då har jag liksom inte möjlighet att förverkliga min dröm. Därför ska man inte kolla alls, inte förrän möjlighten finns.Nu tänker jag på detta hela kvällen och kan inte släppa att det finns ett hem som jag tror att jag hade gillat mer än det jag nu har. Att man aldrig lär sig. Detta kan jämföras med att kolla en lottorad som man har spelat på många år, men man har slutat att lämna in den. Fast kollar raden gör man ändå och så får man se att om man hade lämnat in så hade man vunnit drömvinsten. Hemskt hade det varit att få se detta, eller hur?? 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE