Lite tankspridd idag tror jag.

Det börjar bli dags att sova. jag håller på att torka en sista maskin tvätt nere i tvättstugan. Jag skulle vilja gå och lägga mig på stört, men jag måste först natta Mimmi (min fågel) rengöra mina tänder, bära upp min tvätt och bädda min säng. De lilla lätta känns så stort och tufft just nu. ÖHHH...
 
Lite tankspridd är jag också. När jag tex hade slutat jobba idag och var på väg hem då funderade jag över om jag verkligen hade låst in dom saker som jag aldrig tar med mig hem från jobbet. Jag var så osäker så jag gick tillbaka och kolla. Jag hade låst in dom, men bara för att jag funderade på om jag hade eller inte, så var jag tvungen att gå tillbaka och kolla. Jag hade fått svårt att sova i natt  om jag inte hade varit säker på att mina saker på jobbet är inlåsta i mitt skåp. 
 
Den tankspridde Danne slutade inte snurra runt här hemma heller. Nu under kvällen i tvättstugan så har jag tagit ur tvätten i tvättmaskinen och lagt allt i en tvättkorg, men jag glömde sen att lägga in i torktummlaren eller hänga upp de som inte ska tummlas. Jag kom på det, men jag sprang liksom upp en gång extra i lägenheten och ner igen. Sen skulle jag ta nästa maskin och jag var nästan inte bättre där. Denna gången glömde jag inte att lägga in i torktummlaren, men när jag hade kommit upp från tvättstugan så var jag inte säker på om jag hade lagt i de sista tvättade kläderna i torktummlaren. Jag gick därför ner och kolla en extra gång och sen upp igen. Snacka om tankspridd idag!  Kanske har jag haft för mycket semester? Fast blir jag snurrig och tankspridd av att vara ledig då får jag liksom acceptera de. Jag vill inte jobba jämt och ha full kontroll på allt. Då föredrar jag att vara snurrig och rörig och mycket ledig. 
 
 
 
 
Jag är glad att jag fick med mig min mat hem från affären idag iallafall. Fast det var svårt när jag skulle välja vilken sort på müsli jag skulle köpa. Då snurrade det lite i mitt huvud igen.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE