Jag tänker mycket på min undersökning.

 Jag har varit ganska dålig på att blogga dom senaste dagarna. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och bersätta om. Jag tänker mest på min kommande undersökning i Stockholm. Jag gör ju också en del sk prover på mig själv nu. Det är inte så trevligt, men det är viktigt att man gör dom. 
 
Jag har fixat en GPS som jag ska ha i bilen när jag kör upp och hem från Stockholm. Det blir lite mer avspänt och skönt att köra då. Fast man får ju sitta och lyssna på en röst som hela tiden talar om för mig när jag tex ska svänga. Fast med en GPS behöver jag ju bara hålla koll på hur jag kör och inte så mycket på vart jag kör. 
 
Jag funderar mycket på den kommande undersökningen. Vad kommer läkarna att säga, hur går alla provtagningar och undersökningar till rent praktiskt och jag vill ju redan nu veta hur min hälsa ser ut idag. 
 
En sak som jag inte behöver fundera över det är om jag verkligen vill veta om har eller om jag befinner mig i riskzonen för att få en allvarlig sjukdom som man kan dö av. Det finns ju så väldigt mycket som man kan bota med väldigt enkla åtgärder. Vi lever i en sån tid och det är ju helt fantastiskt. Det är klart jag vill veta om jag har eller kan få någon sjukdom som hur enkelt som helst kan åtgärdas. Och har man inget så är det ju skönt att få veta det också.
 
 
 
 

Kalle
08 August, kl. 15:03 | Blogg;

Du kan går aldrig säga om du löper risk att drabbas av en allvarlig sjukdom. Möjligtvis kan man se spår av sådant som är ärftligt, men det är ovanligt. Frågan är också om man vill veta om man i framtiden kommer få en allvarlig sjukdom? Hur"roligt" blir livet att leva då?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE