Jag lyssnar på mitt hjärta.❤

Hej!
Hoppas ni har haft en bra måndag. För egen del tycker jag bara det är skönt att fortfarande vara ledig. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den ledighet som jag har kvar, men man kan ju bara ta dagarna lite som dom kommer. 
 
Idag har 2 försäljare besökt mig. Dom ringde på min dörr, men jag öppnade inte. Jag hörde när dom stod och pratade med en granne och när jag då sen förstod att det var frågan om sån där jävla försäljing, eller att man ska skänka pengar till nåt, då var jag som vanligt inte intresserad.  Jag bara struntade i att öppna dörren när dom ringde på min. Dom gav sig inte för en timma efter att dom hade ringt på min dörr så stod dom sen utanför en andra gång och ringde på. Jag hade inte ändrat mig på en timme. Något av den skit dom hade att sälja skulle dom i alla fall inte ens få prata med mig om, så jag öppnade inte denna andra gång heller.
 
Jag får fortfarande många mail och kommentarer om min undersökning och att jag har köpt ett "paket" hos scilife clinic för ca 60 000 kronor.  Det som alltid tas upp i varje enskild kommentar eller mail som jag får är just att jag har köpt detta för 60 000 kronor. Det stör sig väldigt många på, det märks ganska tydligt när man läser några av de mail och kommentarer som jag fortfarande får. Allt läser jag inte för jag orkar inte alltid bry mig. Jag kan bara fortsätta säga att jag tycker att detta är värt varenda krona och jag är väldigt glad och nöjd så här långt.  Jag kommer att få all möjlig tänkbar hjälp som just jag behöver ha i framtiden. Allt blir anpassat till just mina individuella behov. Jag kommer att erbjudas olika typer av specialistläkare eller andra experter inom andra områden om jag och min Scilife-doktor  kommer fram till att jag så behöver.
 
Scilife har tagit ett helhetsgrepp på min hälsa och jag är hur nöjd som helst. Vad andra tycker om att jag gör detta skiter jag i om inte folk är glada för min skull. Jag följer mitt eget hjärtas inre röst, det gör jag alltid i vad jag än ska göra och jag bryr mig väldigt sällan om vad alla andra tycker om de bara är en massa gnäll liksom. Jag har ju dessutom fått reda på under min senaste undersökning att mitt hjärta är helt perfekt❤ . Då känns det ju ännu mer självklart att jag lyssnar på vad mitt eget hjärta säger när det kommer till saker som jag vill göra. 
 
 
Det ser ut att bli en fin kväll. Solen skiner och det är lagom varmt.  En kompis kommer förbi strax och vill prata med mig om något. Jag tar såklart fram lite "skumpa" lagom till hon kommer. Jag har hur mycket tid som helst för jag har ju fortfrande semester. Livet känns väldigt behagligt. Det är skönt att ha det bra bara.
 
Ha en bra kväll !
 
 
 
 
 
 

Fred
08 August, kl. 13:09 | Blogg;

Hej Danne!
Jag undrar hur många läsare du har på din blogg varje dag?
Tack för en intressant blogg!

Göte
08 August, kl. 23:20 | Blogg;

Tycker du det är konstigt att folk blir provocerade när du lägger ut så mycket pengar på en hälsoundersökning?
MVH Göte.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE