Jag funderar såklart.

Hoppas ni har en bra söndag. Jag tar det hur lugnt som helst. Jag har lite drygt en vecka kvar av min semester. Tiden har gått så fort. Jag får se till och njuta av de dagar som är kvar.
 
 Jag funderar såklart mycket på undersökningen. Undra vad man kommer att hitta? Kommer man att hitta något som inte är bra eller är precis allt som mitt hjärta var, perfekt? Om några veckor kommer jag att få reda på om jag tex har ifektioner eller tumörer i urinvägarna, eller har jag någon tumör som ligger och "lurar" i någon annan del av kroppen. Hur är det med mina njurar, lungor och lever. Massor med svar kommer jag att få. En hel del har jag tänkt på förut och annat som jag om några veckor kommer att få svar på har jag aldrig tidigare funderat över.
 
Men nu funderar jag mycket på allting som hade med undersökningen att göra, men jag är inte orolig eller nåt sånt. Men man är  nyfiken på vad alla undersökningar och prover visar, även om inte allt skulle visa sig vara bra. Jag är i alla fall riktigt glad att jag gör detta. Jag ångrar mig verkligen inte nu heller. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE