Det är ju inte bara en undersökning.

 
Constancia:
Kära Danne, 

Det gör mig glad att du vill göra något för din hälsa. Dock skulle du ha nytta av lite kunskap om hur man FÖREBYGGER sjukdomar och obalanser. En sådan undersökning som du lägger 60.000 kr på visar ju ditt tillstånd just idag, och inte vad du bör/inte bör göra för att behålla hälsan i takt med att du åldras/behåller din nuvarande livsstil. 

Har svårt att se att det kan vara värt 60.000 kr. Dessa pengar kunde du lagt på saker som uppenbart förbättrar hälsan: Ekologisk mat, gymbesök, en personlig tränare, stresshantering osv. osv. 

Du kunde fått en gratis hälsokonsultation av mig, men nu fick jag inte reda på din hälsoundersökningsshopping förrän tiden var ute. Synd. Men lycka till och återkom om du vill ha lite hälsotips. 

Frisksköterskan
 
 
 
Det är ju inte bara en undersökning som ingår det paketet som jag har köpt. 
 
Jag kommer ju att få kunskap om hur man förebygger sjukdomar och obalanser när det blir dags att att gå igenom allt med min Scilife-doktor. Alla provsvar från tex magnetkamera-undersökningen kommer att analyseras av flera olika typer av läkare. En expertgrupp kommer att sitta ner och bara prata om mig och min hälsa.  Sen kommer min Scilife-doktor att gå igenom med mig hur min hälsa ser ut idag och vad jag behöver göra just nu, och i framtiden. Ett  åtgärdsprogram utformas baserat på just min profil och jag kommer att erbjudas professionell expertis i form av  personlig tränare, dietist, psykolog etc...
 
 Utöver detta erbjuds jag olika läkarspecialister utifrån mina individuella behov. Jag kanske inte behöver allt i framtiden som jag kommer att erbjudas, men jag kan inte tänka mig något bättre för hälsan än att verkligen göra djupgående undersökningar som sen analyseras av flera olika experter. Jag kommer att få reda på om något behöver åtgärdas direkt och vad jag ska tänka på i framtiden. Dessutom kommer jag att bli erbjuden professionell expertis utifrån mina individuella behov. Det är svårt att göra allt detta på egen hand och man kan ju defentivt inte göra djupgående hälsoundersökningar på sig själv. Inte ens om man har 60 000 kronor.
 
Själva undersökningen är naturligtvis inte värd 60 000 kronor, men det är ju inte bara en undersökning som man gör. Det är ju så mycket annat som ingår i just detta paket som jag har köpt och ser man till helheten då är det ju verkligen värt dom pengarna.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE