Dagarna går och jag tänker mycket på en sak.

Dagarna går och igång med jobb är man ju, inget snack om den saken. Det är fullt upp direkt. Jag har inte sjukt långa dagar av jobb, men det är fullt upp fram till rasten och sen fortsätter det med fullt upp efter rasten. Det går i ett när man väl sitter där och kör. I morgon är det fredag iallafall och när den arbetsdagen är gjord då är det  ledig helg som gäller. Sen har jag en eftermiddags vecka
 
Dagarna går väldigt fort. Fullt upp med jobb som man knappt hinner tänka på när man är mitt i de som händer där. När man sen kommer hem då käkar man, blir sittande lite och sen är det helt plötsligt kvällen. Denna veckan blir det mest jobba, sen väldigt lite annat liksom. Jag hoppas jag ändrar på de där "lite annat" till nästa vecka, men risken är väl att jag inte får gjort så mycket mer än jobb då heller. 
 
Det som tar mycket tid(förutom jobb) är allt grubblande på hela min undersökning. Jag vill redan nu ta mig upp till Stockholm och få reda på alla svar på  prov, undersökningar och tester. Jag tänker mycket på allt möjligt som har med detta att göra. Jag ställer frågor till mig själv som:
 
Vad får jag för medecinska svar?
Hur ser min hälsa ut idag?
Har jag en ökad genetisk risk att drabbas av någon svår sjukdom, vilken eller vilka isåfall?
Vilken typ/typer av ev experthjälp kommer jag behöva i framtiden? 
Vad kommer man mer att erbjuda än just de som alltid ingår i det paket som jag har köpt?
Vad är extra viktigt att jag tänker på i framtiden?
Vad är det mer som ingår i det paket jag har köpt som jag ännu inte vet?
 
Det som känns skönt i allt grubblande det är att jag inte ångrar mig. Det är bättre att få veta hur det faktiskt ligger till än att bara gå runt tro, gissa eller inte bry sig alls. En hel del av sånt som det finns risk att drabbas av när det gäller svåra sjukdomar  kan man med ganska enkla åtgärder behandla idag. Det gäller ju bara att man upptäcker det i god tid och att alla undersökningar görs på rätt sätt. Jag har gjort mina undersökningar där dom jobbar är väldigt duktiga på de dom gör. En expertgrupp kommer att gå igenom alla mina svar och jag får sen ta del av vad dom har kommit fram till. Jag kommer att bli erbjuden experthjälp utifrån mina individuella behov. Man har tagit ett helhetsgrepp på min hälsa och man använder den senste teknologiska vetenskapen. Man samkör det medicinska med det genetiska och livsstil. Bättre förutsättningar och hjälp  för att leva ett friskt liv tycker jag inte att jag kan få. Bara det känns väldigt bra. 
 
Jag får väl försöka släppa detta ett tag till det blir dags för ett möte i Stockholm. Det spelar ju ingen roll just nu vad jag tänker eller grubblar över. Tids nog får jag ju alla svar så det är som med mycket annat. Det är bara att vänta.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE