Svar till MR Anonym.

Anonym:
 
Danne! 
Du inser det konstiga i att lägga 60000 på att få reda på hur din hälsa är samtidigt som du bara äter hämtmat, dricker läsk, äter chips och knappt motionerar?
 
 
 Det är väl inget konstigt med det? Jag vill ju veta hur min hälsa ser ut  idag och vad jag ska göra i framtiden för att må bra och få vara frisk. Jag mår ju redan mycket bättre av att tex ha fått reda på att mitt hjärta är helt perfekt.
 
 Dessutom kan jag väl tala om för dig  att jag äter väldigt mycket vanlig lagad mat, men jag lagar inte maten själv.  Att man hämtar mat betyder ju inte att maten är dålig. Det spelar väl ingen större roll för hälsan om jag hämtar tex en färdiglagad köttbit och kokt potatis på en restaurang istället för att laga till de själv? Det är ju samma mat som många lagar till hemma. Skillnaden är ju bara att jag slipper laga den själv. Jag tycker det är skittråkigt att laga mat och jag har råd att äta ute så för mig är det självklart att inte stå onödigt mycket hemma vid spisen.
 
Du skriver också att jag bara äter chips, dricker läsk och knappt motionerar. Chips äter jag aldrig, läsk dricker jag kanske högst en gång i veckan och motionerar gör jag ganska regelbundet.
 
Jag tycker inte att 60 000 kr är så mycket pengar. Jag hade mycket mer än 60 000 kr sparat innan undersökning. Jag kommer inom några månader att ha fått undan nya 60 000 kronor och ännu mer. Dessutom kommer jag snart att veta mer om hur just min hälsa ser ut idag och vad jag behöver göra i framtiden för att må ännu bättre. Jag är helt övertygad om att jag kommer att må väldigt bra när allt detta med min undersökning är klart.  När jag sen mår ännu bättre så kanske det blir ännu lättare att få loss ännu  mer pengar än några futtiga 60 000 kronor. 
 
 
 
 

Constancia
08 August, kl. 13:41 | Blogg; http://friskskoterskan.se

Kära Danne,

Det gör mig glad att du vill göra något för din hälsa. Dock skulle du ha nytta av lite kunskap om hur man FÖREBYGGER sjukdomar och obalanser. En sådan undersökning som du lägger 60.000 kr på visar ju ditt tillstånd just idag, och inte vad du bör/inte bör göra för att behålla hälsan i takt med att du åldras/behåller din nuvarande livsstil.

Har svårt att se att det kan vara värt 60.000 kr. Dessa pengar kunde du lagt på saker som uppenbart förbättrar hälsan: Ekologisk mat, gymbesök, en personlig tränare, stresshantering osv. osv.

Du kunde fått en gratis hälsokonsultation av mig, men nu fick jag inte reda på din hälsoundersökningsshopping förrän tiden var ute. Synd. Men lycka till och återkom om du vill ha lite hälsotips.

Frisksköterskan

Johan
08 August, kl. 13:01 | Blogg;

Men Danne, hur mycket tjänar du egentligen som busschaufför? Kan du lägga undan jättemycket pengar varje måndag?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE