Årets semester är snart slut.

 Årets semester börjar lida mot sitt slut. Ett par timmar till kan jag vara uppe, men jag måste ju tänka på att gå och lägga mig i tid ikväll för jag ska ju upp klockan 03:30 i morgon. Då ska man börja jobba igen och det ska väl inte vara några problem? Jag känner mig ju pigg och fräsch. "Batteriet" är liksom fullt igen och då är det bara att köra på. 
 
Det har varit väldigt skönt att vara ledig och det var något som jag behövde. Jag minns att jag var så himla trött dom sista dagarna på jobbet så när det sista passet var avklarat och jag mitt i natten vandrade hem genom stan så kände jag hur jäkla skönt det skulle bli med en hel månad av ledighet. Jag ville verkligen inte köra en meter till med den blåa bussen.
 
Jag har fått gjort allt som jag ville få gjort under min semester. Jag trodde egentligen att jag skulle greja och få gjort mycket mer under denna semstern, men de har varit många lata dagar här hemma eller ute i solen. Det har varit otroligt skönt ändå. Jag värdera min ledighet ganska högt och har inga problem med att bara sitta ner och inte göra någonting. Förr kunde jag börja "klättra"  på väggarna om jag inte hade och göra hela dagarna, men jag har kommit ur det där. Nu inser man  att saker man inte behöver göra idag kan vänta till en annan dag. Förr trodde jag att det var bättre att få så mycket gjort på så kort tid som möjligt, men om man hela tiden går runt med  det tänket, då hittar man ju hela tiden nya saker att göra. Man känner liksom att man aldrig blir färdig och på något sätt känns det som man aldrig får något gjort överhuvudtaget, trots att man grejar hur mycket som helst. Det är svårt att förklara, men ju mer man har att göra ju mindre får man liksom gjort. Därför känner jag nu att det har varit väldigt skönt att inte ha gjort så mycket även om jag har haft väldigt mycket fritid. De lilla jag har haft att göra har jag dessutom hunnit med att göra riktigt och då är ju det bättre än om man gör massor med saker "halvfärdiga".
 
Det har varit bra att ha så här sen semester. Har man för tidig då kommer man kanske tillbaka till jobbet mitt på sommaren och då känns det bara efter några dagar på jobbet som om man inte har haft någon semester. Det tycker jag i alla fall. 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE