2013 08 08

Jag har varit hos tandläkaren nu och om någon timme ska jag till "frissan" och fixa mig där. Jag låter andra ta hand om mig idag. Nästa vecka ska jag till Stockholm och bli väl omhändertagen där.
 
Nu har jag fått min framtand lagad. En flis hade ju gått ur och den lagades idag med lite plast. Det var mycket billigare än vad dom sa förra gången att detta skulle bli. Det man hade sagt till mig var att detta "ingrepp" skulle kosta 2000 kronor. Idag betalade jag 700 kronor. Undra varför dom sa att det kommer att kosta 2000 kronor när det nu visade sig att det i själva verket kostade 700 kronor?
 
Jag är naturligtvis glad att jag har 1300 kronor över, men jag tänker att det finns nog ganska många människor som skulle avstå ett återbesök hos tandläkaren om man tror att något kostar 2000 kronor. Om man däremot får reda på innan att det kostar 700 kronor och inte 2000 kronor då kanske man väljer gå på ett återbesök iställlet. Det finns säkert en och annan som missar ett viktigt återbesök för man tror att det är dyrare än vad det egentligen är. 
 
 
 
 

Tova
08 August, kl. 09:12 | Blogg;

Varför saknade du en bit av framtanden?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE