Snart får det bli mer fart på mig.

Fint väder, semster och lata dagar har jag. Jag småplockar lite med vardagliga saker. Går och handlar, viker tvätt och käkar lunch. Denna veckan är ganska lugnt och sen nästa vecka kommer jag att ha mycket mer att göra. Min kalender är i alla fall fullproppad nästa vecka och veckan därpå.
 
Jag har ju ändå hur mycket fritid som helst så även med en fullproppad kalender så finns det ändå mycket tid över för att bara slappa, steka och ta de lugnt. Jag är lite slö nu, men jag börjar piggna till ordentligt och det känns även lite tråkigt nu att inte göra så mycket på dagarna. Just nu tex så har jag en flaska skumpa på kylning. Jag ska gotta mig lite med bubbel och frukt sen. 
 
 
Snart är alla dessa lata dagar över. Snart blir det mer "sprätt" och "fart" på mig. Det har jag själv bestämt för detta börjar bli tråkigt nu. Jag har ju varit ganska trött och sliten den senaste tiden så det känns ändå rätt att ha tagit det väldigt lugnt denna första vecka av min semster, men nu känner jag att det får räcka. Jag får börja ta tag i allt. Vardagliga saker och en hel del träning är det jag tänker mest på. Jag kan ju ändå ta de lugnt med allt för jag har ju faktiskt 40 timmar mer i veckan av fritid än vad jag har i normala fall. 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE