Tur att man har frukt hemma.

 
Jag har massa äckligt påskgodis kvar. Jag vil bara inte se detta!!
 
 
 
 
Tur att man har mycket frukt också.  Äter hellre en apelsin än äckligt påskgodis. Tänk va duktig jag är som väljer frukt före godis.
 
 
 
 

Johan "pommen" de Glauce III
04 April, kl. 21:43 | Blogg;

Goder afton min herre!

Jag anlände idag till mitt gods i Göteborg efter en tvådagars visit hos mitt barnbarn Charlie som jag skrev om igår. Innan jag for från hans gods så serverades det lunch i hans gustavianska matsal. Spisen som serverades var en enkel trerätters som bestod av foie gras, flamberad hjortfilé med kantarellsås och avslutningen bestod av fondant de chocolate. Under denna denna formidabla bjudning amuserades vi av en trevlig ung dam som spelade några selektioner av Chopins verk. En av mina personliga favoriter är Op. 9, No. 2 i Ess-dur, mycket trevligt verk. Den unga pianisten kunde verkligen traktera sitt instrument må jag säga.
Efter lunchen hade inmundigats packade jag min trunk med mina lösöre som hade gjort mig sällskap till mitt barnbarn. När trunken var färdigpackad hjälpte min chaufför att transportera ned trunken till vestibulen där jag tog farväl av Charlie. Sedan åkte jag till mitt herresäte i min automobil. När jag väl anlände till min simpla boning fick jag ett telegram från min gode vän Georg som ville avyttra en rustning med panasch på kasken. Jag har ännu inte i detta nu stipulerat om jag skall ackivera denna rustning. Hvad tycker du? Skall jag köpa denna rustning?

Med vänlig hälsning, Johan "pommen" de Glauce III

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE