Timmarna under en dag går fort.

Timmarna under en dag går fort. Nu är det redan sen kväll och jag måste snart sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att arbeta igen. Jag har inte oväntat en ganska lång dag som jag då ska ta mig igenom. 
 
Ibland tror jag inte att jag ska orka, men idag tex har jag haft väldigt mycket energi och känt mig pigg hela dagen. Man orkar mer, och klarar mer än man tror helt enkelt. Kan det vara så att ju mer man vilar ju tröttre blir man och när man är igång från tidig morgon till sen kväll då blir man hur pigg som helst? Nja.. lagom av allt är nog bäst. 
 
 
Det har blivit en "POWERWALK" även denna kvällen. Lite sitta i masagestol har jag unnat mig. Nu ska jag sova. Imorgon ska man vräka sig upp klockan 04:00. Jobba och slita, men nu är det bara 2 dagar till av jobb sen tar jag helg igen. Längtar redan till fredag eftermiddag för då tar börjar min ledighet och sen jobbar först måndag eftermiddag igen. Fast jag är inte ledig än! Jag måste kämpa på lite till innan jag har gjort mig förtjänt av ledighet. Man måste ju jobba först så man sen kan unna sig på riktigt liksom. Man får sällan något om man inte anstränger sig. 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE