Tankar ikväll.

Det har varit mycket tankar som har snurrat i mitt huvud ikväll. Det man tänker mycket på det är att jag har en hel del framöver som kommer att kännas lite jobbigt och tufft. jaghar ju en tendens att vara ganska hård mot mig själv också om det är något som jag vill åstakomma. 
 
Det som ändå känns bra det är att inget just nu känns så jobbigt och jag vet egentligen inte om något kommer att bli tufft framöver heller. Jag är ju så lugn nu och allt jag gör (vad det än är) får liksom ta den tid det tar. Att vara lugn, avspänd och låta allt ta sin tid det känns som en bra taktik nu när jag vet att jag har en hel del framöver att göra.  Det kan därför vara bra att tänka på att det kan komma att kännas tufft och jobbigt och är man lite medveten om detta så kommer det inte som en överraskning när det verkligen blir viktigt att jag bara biter ihop.
 
Man ska naturligvis inte oroa sig för något som man inte vet någonting om. Men det vore konstigt om allt under hela detta året bara går spikrakt uppåt utan att jag får några som helst bekymmer alls. Det vore naivt och tro det.
 
 
Nu ska jag sova. I morgon blir det en ny dag. Först jobb och sen tränar vi igen. 
 
 
 
 





Norrland
04 April, kl. 00:57 | Blogg; http://ebbot.wordpress.com

Har du varit med i programmet ullared nån gång? tyckte du va lik en där :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE