Nu är man på mig igen trots att jag fixar mat hemma.

Jag kommer nog inte att vara lika effektiv idag som jag var igår. Idag blir det mycket mer slappa igen. Jag ska sätta mig och käka lite frukost. Ska jag visa vad jag äter sen börja räkna kommentarer på detta?
 
Nu har människorna "kan allt och vet mest"  vaknat igen. Jag har i alla år som Dannebloggen har funnits fått höra och fått lektioner i varför det inte är bra att äta den maten jag äter. Många har blivit provocerade över att jag hämtar mat ute och inte lagar själv. Man blir arg för vad jag äter och att jag måste tänka på vad jag stoppar i mig för att annars är det tex ingen mening med att jag tränar säger man. Man har också påpekat att jag sparar mer pengar om man lagar sin egen mat. Jag har då svarat med att jag tycker att det är värt att betala lite för att slippa laga mat själv  och då blir vissa ännu mer rasande och skriver mer långa uppsatser till mig.
 
Nu har jag börjat fixa till lite mat här hemma. Det är inte världens mest avancerade maträtter, men jag gillar det och det går ganska snabbt att fixa till. Dessutom är det skönt att variera lite mer bland mat ute och den man fixar hemma.  Nu när jag gör detta så tänkte jag att nu slipper jag väl höra från alla dessa människor som tror dom kan allt och vet mest. Men dom fortsätter att skriva till mig trots att jag nu lagar lite mat hemma.
 
 Jag blir mest förvånad över att folk orkar bry sig om vad jag äter. Den mat jag äter är inte den nyttigaste maten ,men vad spelar det för roll för någon annan än mig själv om jag äter dåligt? Varför bryr man sig om detta när man inte behöver äta den mat jag äter? Vissa kan ju inte ha mycket att göra när dom orkar sitta och skriva en lång bok till mig om vad som är rätt och fel. 
 
Om du är en person som vill äta nyttigt och hela tiden tänka på vad du stoppar i dig. Om du mår bra och vill vara en 100% sund människa och äta rätt och försöka var optimal med kost och träning, då ska du naturligtvis kämpa på med detta. Själv gillar jag att träna även om jag inte är så bra på det. Jag tänker lite på att inte dricka för mycket läsk äta för mycket godis. Jag försöker tänka på att äta mycket av den lagade maten även om den inte är den nyttigaste i världen. Fast grejen är att jag mår bra i alla fall. Jag skulle bara bli stressad över om jag hela tiden skulle bry mig om hur man på ett optimalt sätt ska få ut max resultat av kost kombinerat med vila och träning.
 
Jag gör mycket annat som jag känner att jag mår bra av. Jag gillar att äta gott ibland och dricka skumpa. Jag skiter fullständigt i om det inte alltid tränar på rätt sätt eller äter sunt, jag mår bra i alla fall. Jag har blivit en mer avspänd och lugn människa och det mår jag också väldigt bra av. Jag slappar mycket här hemma, sitter i massagestolen och tar hand om mig på det sätt som jag känner att jag mår bra av. Jag jobbar på och jag mår bra av att ha ett jobb att gå till. Jag försöker få loss pengar så jag ibland kan göra lite saker utöver det vanliga. Det mår jag också väldigt bra av. Hela grejen är att jag ska måbra. Det finns annat i livet än att tänka på att äta nyttigt och träna på rätt sätt. Det viktigaste för mig är att jag själv mår bra. Det har alla dessa kan allt och vet mest människor väldigt svårt för att fatta. Du bestämmer själv hur du vill leva ditt liv. Jag bestämmer själv hur jag vill leva mitt liv. Det viktigaste för mig är att jag mår bra och det gör jag oavsett vad nikan allt och vet mest människor säger. 
 





tobbe
04 April, kl. 15:02 | Blogg; http://ebbot.wordpress.com

Gött snack nu Danne, gå din egna väg!
all mat är bra mat, alla träning är bra träning!

henka
04 April, kl. 16:10 | Blogg;

helt rätt danne! är det något man ska få bestämma över själv så är det sin egen kropp. Gör det du behöver för att må bra.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE