Tänka efter utan att få hälsonoja.

Det blir nog väldigt lugnt resten av denna dagen. Det enda jag verkligen ska ta tag i är att gå till affären och handla hem lite mat. Jag vill fortsätta på min "nya bana" med att fixa ihop lite egen mat här hemma. Så nu får jag se till så det finns lite allt möjligt av smått och gott så man kan ta sig något annat att äta en bara mackor. Finns det lite mer mat hemma då blir det inte så mycket skräpmat heller på kvällarna som man går ut för att  hämta hem. Är jag samma Danne eller vad har hänt? Fixa egen mat och tänker lite mer nyttigt.
 
 Jag lovade ju  mig själv att 2013 skulle bli ett år där jag tänkte mer på min hälsa och nu när jag tränar mer och i alla fall har dragit ner på godis, skräpmat och läsk då får man väl ändå säga att jag tänker på min hälsa. Det viktigaste för mig är att jag mår bra. Det är något som jag alltid vill göra såklart. Det vill väl alla ?
 
 
 
 
Jag har såklart inte slutat helt med typ god mat, bärs  det blir typ en pizza ibland. Lite av detta unnar jag mig fortfarande Jag är inte ute efter det optimala hälsosamma livet. Jag  mår ju inte bra av att förbjuda mig själv att unna mig lite av sånt som är gott. Men lite ska man naturligtvis tänka efter så det inte blir en vana att ringa efter pizza så fort man är hungrig och sugen på något goare. Men jag ska inte få någon "hälsonoja". Det känns inte rätt för mig. 
 





Jonte
04 April, kl. 19:26 | Blogg;

Du har helt rätt Danne, klart man kan unna sig en pizza och bärs då och då. Inte varje dag bara. Bra tänk!

Örjan
04 April, kl. 14:13 | Blogg;

Det är mycket socker på den där tallriken.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE