Johan "pommen" de Glauce III

God morgon !
 
Nu har man vaknat till liv och när jag nu går in på min blogg så får jag se denna välformulerade kommentar. 
 
 
Johan "pommen" de Glauce III
Kära Daniel. 

Jag har försökt konstituera en tvåvägskommunikation med dig. Jag har ställt frågor till dig och även berättat anekdoter ur mitt liv för att göra dig bekant med mig. Men ändå besvarar du inte mina spörsmål. Jag förmenade att "kommentarer" var till för att upprätthålla en interaktiv miljö på sin webblogg, och inte hålla kvar vid gammelmedias monokommunikation. Jag har dock sett att du svarar på andra läsares frågor, vilket gör mig misstänksam om du diskriminerar mig. 

Jag kan se att jag inte är den ända personen du inte riposterar, även gentlemannen som har skrivit en tidigare kommentar har inte fått svar. Dock har du inkluderat en kommentar från en Monica i ett av dina inlägg. Det slog mig då en liten tanke, antagligen en helt narraktig och urdum idé ,att du tog med den kommentaren för att det är en kvinna som har författat den? 

Oavsett om du svarar på mina kommentarer eller inte så måste jag framföra min kärlek till denna webblogg. Den är helt fantastik, och du är en skribent av Oscar Wilde och August Strindbergs rang. Se till att fortsätta med din webblogg så din talang för att fatta pennan kan fortleva. Det är dessutom inte bara din webblogg som är fantastisk, hela din person om hur du kan mäkta med att, som ni ungdomar säger, att "tagga" till exercislokalen för att motionera efter en lång och hårt dagsverke. Det ska du Verkligen ha en eloge för! 
Ursäkta om denna kommentar blev lite väl mångordig, då jag har druckit ett och annat remmare med "Vino Nobile di Montepulciano" årgång 2009. Det slank även ned några whiskys nu på kvällskvisten. Jag har smakat många drycksjom i mina dagar, men whisky är ändå triumfatorn bland alla drycker. Nu skall jag lyssna på nattradion på min transistor innan jag skall gästa drömmarnas land. Sov gott och tack än en gång för din formidabla webblogg. 

Med mycket vänlig hälsning 
En lätt salongsberusad 
Johan "pommen" de Glauce III
 
 
Kul att du gillar min blogg. Jag har läst alla dina välformulerade texter som du  har skrivit till mig den senaste tiden. Dom enkla svaren på  varför jag inte har svarat är för att jag inte alltid riktigt vet vad jag ska svara eller så vill jag helt enkelt inte svara för att frågan kanske känns för privat.
 
Jag får en hel del frågor varje dag som jag väljer att inte svara på. Om jag svarar eller väljer att inte svara beror helt på vad jag får för fråga och inte vem som ställer den. Skulle jag sitta här och svara på alla frågor jag får då skulle folk ställa ännu mer frågor och ska jag då svara på dom också, då gör jag snart inget annat än sitter här och svarar på frågor. 
 





Ludde
04 April, kl. 01:09 | Blogg;

Johan "pommen" de Glauce III måste vara det mest formidabla trollet som någonsin besökt en webblogg.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE