Jag måste bara komma ur detta.

Jag måste bli av med detta beroendet. Sitta och titta på telefonmissbruket. Jag kan kolla en gång och sen lägga ifrån mig telefonen och sen 2 minuter senare så är jag där och ska trycka på någon jävla app igen!
 
 
Det kan ju inte hända så jäkla mycket på tex Instagram under 2 mninuter. Dessutom är det väl inte så noga med att kolla det senaste överallt. Jag måste bara sluta kolla så mycket. Jag måste lära mig att bara kolla typ när jag själv tex lägger upp en bild eller skriver något. Att typ 100 gånger om dagen sitta och och kolla på en jävla Iphone är ju helt meningslöst, men ändå känns det som man gör detta. 
 
Detta ska jag komma ur. Jag ska naturligtvis inte sluta. Det är ju roligt med tex Instagram. Man kan ta en bild och skriva några ord och en minut senare så har man en update. Men det får ju inte bli att jag kollar 100 gånger om dagen. Det händer att man på 5 minuter går in och ut på telefonen 3-4 gånger. Det är ju bara sjukt och helt meningslöst. Jag måste bara komma ur detta och det vet jag att jag kommer att fixa. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE