Jag grubblar, men mår bra.

 
Det är mycket tankar som snurra i huvudet och då är allt som vanligt när man sitter här mitt i natten. Även om jag grubblar mycket så känns det mesta väldigt bra. Jag tänker inte längre på att jag gjorde så mycket fel förra året. Annars är ju det något som jag har ältat ganska mycket. Nu kan jag ändå säga att jag har släppt detta. Jag måste släppa, glömma och gå vidare någon gång. Det har jag gjort nu. 
 
Nu känner jag ju att jag är på rätt väg. Jag mår bra och håller mig lugn. Jag har defentivt inte för bråttom med någonting.  Ekonomiskt går det väldigt bra med att få in pengar.  Jag känner ingen oro för framtiden. Jag vet att jag kommer att stöta på problem och bekymmer, men jag känner mig trygg ändå för när jag får ett problem så kämpar jag direkt med att lösa det så fort som möjligt, och det känns inte jobbigt när något händer som man kanske inte har räknat med. 
 
 
 





Myran
04 April, kl. 07:24 | Blogg;

Vad är det som du gjorde fel förra året? Att åka till Hamburg? Om du berättar vad det är kanske vi bloggläsare kan hjälpa och stötta dig?

Sedan tycker jag du borde gratulera Kristian Karlsson som blivit pingisproffs i Frankrike, det är en riktigt stor bedrift det!

Ha det bra :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE