Inte alltid lätt att tänka positivt.

Hemma igen och fasen vad skönt det är att bara få av sig uniformen och gå här hemma lite mer ledigt. (I kalsongerna) 
 
 
Det är svårt att  hitta massor med positiv energi när man går upp skittidigt och sen jobbar en lång dag. Jag kommer aldrig lära mig att förtränga att klockan 04:00 är en tid då man inte vill vakna och gå upp. Har man dessutom en dag på 10 timmar arbete och vet att nästa dag är ännu längre då är det svårt att vara väldigt positiv. 
 
En del på jobbet kan säga att det är gott att komma upp på morgonen och del säger att dom sitter varje morgon klockan 03:15 och käkar frukost. Jag fattar inte hur man ens kan dricka ett glas vatten så tidigt och jag fattar defentivt inte hur man ens kan komma på tanken att äta något.
 
Själv äter jag aldrig frukost och jag har den senaste tiden blivit sämre på att äta senare under förmiddagen också. Det kan bli någon frukt, kanske en macka på den första rasten under förmidadgen, men inte mer. Vid lunch eller under eftermiddagen däremot då vill jag gärna ha mer mat. På kvällen kan också vara gott, men jag har "taggad" ner lite med att äta på kvällarna för det blir så lätt för mycket. Fast tidigt på morgonen innan jobb eller något annat, aldrig i livet. 
 
Naturligtvis är hade det säkert varit bättre för mig om jag kunde äta på morgonen. Frukost är ju det viktigaste målet har ju någon sagt, men jag kan inte kämpa mig upp på morgonen sjukt tidigt bara för att äta. Där ger jag upp liksom.  Jag sover hellre den tiden det tar att göra sig och sen äta frukost.
 
 
 
 
Jag försöker att hitta sånt som är positivt och förtränga de som känns jobbigt med att jobba och slita med mitt arbete. Hur jag än vänder och vrider på mitt liv så är jobbet en stor del av livet som tar mycket tid. Då får man försöka tänka så positivt det går tycker  jag.  Försöker man så går det allt. Jag är ju faktiskt väldigt tacksam för att jag har ett jobba att gå till överhuvudtaget så på något sätt blir det lite positiv energi av detta.  När jag dessutom får se dagens ljus och får paus ut i solen också då är det ju bara toppen.
 
 
 
 
 





Sara
04 April, kl. 16:38 | Blogg;

Du ser välutrustad ut Danne ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE