Frågor jag ofta får och har fått länge nu.

Det finns vissa frågor som jag får ganska mycket och jag har fått dom ganska länge nu. Det är inte så många här på bloggen som frågar, men ute i "verkligheten" så får jag ofta frågorna: Hur går det med renoveringen av ditt kök ? Ska du ute och resa snart igen och vart bär det i så fall av denna gången? 
 

1. Renovering av köket? 
Som det känns just nu så är inte någon köksrenoverig aktuell. Det är inte prioritet 1 längre om man säger så. När jag får frågan så säger jag alltid precis som det är att jag  gjorde ett försök förra året och misslyckades med det. Jag hade lite för bråttom och jag fattade liksom inte innan vad ett nytt kök faktiskt kostar och vad som krävs av mig för att fixa detta. När jag insåg fakta så orkade jag liksom inte utan då köpte jag istället massa nya möbler för pengarna och efter detta har jag inte orkat bry mig så mycket om att försöka fixa något nytt kök. 
 
Just nu är det inte viktigt och jag strävar inte mot att fixa detta just nu. Sen vet man aldrig. Jag har nog snart pengar för att kunna fixa detta, men jag har annat som jag prioriterar nu så alla renoveringsplaner kommer säkert att få vänta.
 
Drömmen är att jag en dag ska kunna fixa ett hem, som jag får som jag vill ha det. Lösningen behöver inte vara att jag bor kvar här och renoverar. Man kan ju flytta till något annat också och då kan jag ju kanske lösa allt på en samma gång och föreverkliga min dröm med en väldigt snabb lösning. Vi får väl se hur det blir i framtiden, men just nu är det mycket annat som gäller och det känns rätt köra på det man vill just nu. Köket är inget som känns rätt att prioritera idag.
 
Resor och sånt?
Jag reste mycket under år 2011 och detta är inget jag ångrar. Jag förverkligade en dröm som jag länge hade haft. Att åka till 3 olika länder /städer på ett och samma år det var något jag hade velat göra länge. Allt skulle vara perfekt. Bra boende, god mat, grymma utekvällar och massor av andra upplevelser var viktiga saker som skulle ingå i detta. Jag lyckades med alltpå ett och samma år och blev hur nöjd som helst!
 
Thailand - Patong.
 
Holland - Amsterdam.
 
USA - NEW YORK
 
Ekonomiskt gick det så bra så jag kunde lyxa till det mer än vad jag trodde var möjligt. Det blev även en resa till (Amsterdam) utöver dom 3 resor som var min dröm.
 
 
Lägg därtill att jag "taggade" till Stockholm också och eftersom jag bara älskar Stockholm och hade massor med "cash"som jag dels hade över trots alla tidigare resor och sen hade jag ju sparat ihop ännu mer efter att jag hade varit i Amsterdam en andra gång detta året  Det blev ett riktigt bra avslut på ett grymt 2011.
 
På hotellet i Stockholm innan grym utgång.
 
Som det ser ut, och framförallt känns nu så har jag inga planer på några nya resor. Jag har inte heller någon större lust. Jag gjorde en resa till Tyskland förra året som jag ångrar väldigt mycket och efter detta har jag inte haft lust att göra några nya resor. Jag vill bara vara hemma och fortsätta ta de lugnt. Unna mig bra resor  får jag väl göra  när jag liksom känner att jag har gjort mig förtjänt av det och inte har så mycket annat att göra som känns viktigare. Nu är det ju mycket med hälsa och sånt som jag tänker på. Drömmen om resorna har jag förverkligat och nu har jag ju andra drömmar och mål som känns viktigare än nya resor. Vi får väl se när jag känner för att dra iväg igen? Jag har inga planer, men man vet ju aldrig exakt vad man hittar på i framtiden.
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE