Vad ska jag göra efter, typ efter något annat?

Ser att jag kan slappa ett tag till innan det är dags att jobba. Dom senaste dagarna har jag tagit min dröm några steg närmare målet. Jag älskar att kämpa med detta nu för jag behöver inte spara så mycket "cash". Mitt vardagsrum byter jag ut möbler i och det går av bara farten. Under semestern skaffade jag nytt och fint skrivbord och en fin soffa.
 


 
Under denna veckan har jag gjort massor för att ta stegen mot det slutgiltiga målet. Jag har kommit  ännu närmare. Det man märker när man går här hemma och planrerar och mäter och sen går till typ en möbelaffär och kollar det är att allt som jag från början ville göra för att nå min dröm kan jag inte göra. Jag bor ju i en liten tvåa och det är liksom minimala ytor.
 
Dessutom när jag går och tittar lite så finns det saker här hemma som jag lätt kan ha kvar. I början var jag mycket såhär att jag ska kasta ut allt och bara nytt nytt nytt !!! Men med tanke på vad jag har sett för möbler i vissa möbelaffärer och hur fult det är för ett  pris som är ett skämt  så finns det alla skäl i världen att behålla en del av det jag redan har. Det är inte för att jag är snål utan jag faller liksom inte för stilen på en del grejer. Men även om jag inte klarar allt så kommer jag att bli nöjd. Jag vill ju bo kvar här och fixa denna lägenhet så optimalt som det bara går. Om det finns saker som inte går att fixa här så är det ju bara att släppa de och bara förska göra detta på bästa sätt. Bara jag blir nöjd så är ju allt perfekt liksom. 
 
I början av nästa vecka kommer två förändringar att ske som gör att jag kommer ännu närmare min levande dröm. Jag får min bokhylla på tisdag. Det ska bli skönt att få ordning på alla böcker som jag nu kan ha på ett och samma ställe. Snyggt blir det också. Den andra lilla (stora) förändringen är att jag har köpt en ny tv. Jag slog till igår innan jag gick till jobbet och jag ska hämta den i nästa vecka. Den är betald och allt är klart jag ska bara hämta den för jag kunde inte ta med mig den under armen igår och bara gå. Den är verkligen skitstor så någon bio behöver jag ju aldrig mer gå på !  Nu jävlar så går allting väldigt snabbt mot målet "living in a dream"
 
Jag ska nå dit någon dag. Det har jag bara bestämt och då ska det bli så !
 
 
 Vad jag sen ska göra när både bokhylla och tv är på plats det vet jag inte riktigt, men jag känner att jag är värd en resa typ. Man behöver inte jobba mer än vad man absolut måste. Inte jämt i alla fall. En liten utlandstripp kanske är nästa grej, men vi har ju detta med Stockholm också. Det har ju blivit en lite tradition att åka dit minst en gång per år och varför inte fortsätta med detta? Det är alltid sjukt kul och riktigt häftigt att komma till huvudstaden. 
 
 
Vi får se hur det blir med allt jag måste först få hem grejerna som jag har fixat denna veckan. Det känns rätt, det känns jäkligt bra och allt går väldigt fort . Underbart !!!!
 





kajsa
09 September, kl. 22:29 | Blogg;

DU HAR INTE RÅD DANNE ATT KÖPA SÅDANA HÄR GREJER!!! DU HAR INTE RÅD!!!! DU MÅSTE SPARA TILL RENOVERING AV KÖK!!!!!!!
DU HAR INTE RÅÅÅÅÅÅÅÅD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE