Svar på tal!

Jag såg att jag hade fått en kommentar där det stod att jag inte borde ha köpt en ny tv eller ett skrivbord för så mycket pengar. Så höga priser köper man inte för tyckte någon.  Dom pengarna skulle jag typ skänka till välgörenhet istället. Ungefär så stod det, plus en massa annat som jag inte brydde mig om att läsa. 
 
Jag får ibland denna typen av kommentarer där någon tycker att jag inte ska spendera mina  pengar på mig själv utan jag ska typ skänka dom till Afrikas fattiga istället. Det provocerar tydligen att man gör något för pengar som man istället kan skänka bort till bättre behövande.
 
 
 
Denna person som nu har skrivit säger att man inte köper en tv för ett så högt pris. Det går inte att motivera detta utan dom pengarna borde jag skänka till välgörenhet istället. Vad det gäller priset på min tv så kan jag bara säga att jag har inte någonstans på min blogg skrivit vad jag har betalat för min tv. Alltså kan inte personen som skrev till mig veta om jag har betalat ett högt eller lågt pris för min nya tv. Det var något som bara denna personen vräkte ur sig utan att ha läst mina inlägg. Bara för att kunna fylla ut sin kommentar liksom.
 
Jag tror att jag skänker mer pengar till välgörande ändamål än tex personer som skriver till mig och tycker att jag inte borde unna mig prylar, resor och skumpa för mina pengar. Det känns som en ganska hopplös uppgift att driva frågan om att alla människor som har pengar till att unna sig något mer än mat och bostad borde skänka sina pengar till tex fattiga  i Afrika. Dessutom finns det massor med otroligt rika människor som skänker miljoner kronor varje år till  välgörenhet och det gör dom för att dom redan kan unna sig allt och lite till.
 
Det finns ganska många människor som unnar sig tex bilar, resor, festande och annat utöver mat och bostad. Det gör även många av er som kritiserar tex mig för att jag köper saker för mina pengar som ni tycker att jag  istället borde skänka bort till välgörenhet.
 
Jag unnar mig och köper det jag vill ha för mina pengar, samtidigt skänker jag pengar till välgörenhet och det är mycket smartare än att inte unna sig någonting och skänka alla pengar till välgörenhet. Det tror jag dom flesta håller med om.
 
Det är lätt att säga till andra vad dom borde göra, men ni som kritiserar tex mig för slöseri av pengar borde kanske tänka på vad ni själva gör för "världen" istället för att bry er om vad andra borde göra. 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE