Den ständiga diskussionen !

Jag har varit ute  och ätit lite gott denna söndag. Jättegott med bacon, pepparstek, brunsås och pommes !

 

 

 Jag har genom åren fått mycket kritik för att jag inte lagar mat. Min icke matlagning, den maten jag äter och vad jag istället borde göra de har ganska många människor haft åsikter om sålänge denna bloggen har funnits. Det har inte slutat än och jag svarar som jag alltid har gjort.

 

Laga mat är faktiskt bland det tråkigaste jag vet att hålla på med. Varför ska jag göra de då? Jag har egentligen aldrig lagat mat sådär regelbundet. Det har aldrig varit något som jag har lagt speciellt mycket tid på i hela mitt liv. Jag minns att jag någon gång förra året lagade en del mat några dagar i veckan under en månad. Det var för att kunna hålla en den budget som jag hade planerat innan. Den var tuff och det krävdes ett jättesparande som jag försökte fixa. Jag minns inte hur det gick, men jag kom ju iväg på mina resor i alla fall. 

 

Många tycker att jag borde laga egen mat för att den maten jag äter inte är så god. Det är ju så att jag tycker den maten jag äter är god och jag kan inte laga bättre mat och det är många av alla dom som kritiserar mig för den maten jag äter som jag är helt säker på inte heller kan laga bättre mat. Det kan jag säga utan att egentligen veta något om detta. 

 

En del har sagt att dom aldrig skulle betala för den maten jag äter ute. Själv säger jag att jag skulle ju aldrig betala något för den maten som man lagar hemma. Jag betalar ju hellre för mat jag äter på någon restaurang som jag gillar. Det kostar ju att köpa hem maten man lagar också. Man betalar för den, men ändå får man slita med att gå och handla, bära hem den, laga den och sen måste man diska också. Dessutom kanske man misslyckas med det man lagar och då får man ju kasta skiten och börja om och även misslyckandet får man betala för. Allt detta slipper man om man skiter i att laga mat hemma och istället låter någon kock laga ens mat på någon restaurang. 

 

Jag har inget emot att andra lagar mat. Vissa måste ju och sen finns det ju många som tycker det är roligt också. Men jag behöver inte laga mat för jag har råd att äta ute och dessutom tycker jag att det är tråkigt. Så varför ska man då lägga någon energi på att stå vid en spis när jag istället kan göra så mycket annat som jag tycker är kul?

 

För några månadersen gjorde jag en video på detta spännade ämne som så många har haft åsikter om i flera år. Jag kan "damma" av den igen. 

 

 

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE