Idag !

Hej ! 
 
Det börjar bli sent och trots att jag har sovit mycket idag så är jag nu väldigt trött igen. Jag gick upp ganska tidigt idag och röjde i min garderop i sovrummet. Jag hittade allt möjligt som jag visste att jag hade, en ändå har jag liksom glömt bort det iallafall. Förutom att jag hittade massor med sängkläder som jag aldrig använder så hittade jag även en kameraväska. Den är ju som ny. Det har liksom blivit köpt och sen bara liggande där i garderoben. 
 
 
Jag hittade även en väska full av pingisrack. Gummiplattor som jag inte ens har klippt till och tagit av plasten på och jag hittade även racketfodral som aldrig har blivit använda. Det spelar ju ingen roll och detta är ju inte så konstigt att jag hittar saker från pingistiden. Så mycket som jag under mitt liv har hållit på med pingis så kommer jag nog alltid på något sätt bli påmind om det som en gång betydde nästan allt för mig. 
 
Jag har som sagt sovit mycket idag. Upp tidgt och röja och sen sover jag lite för att sen hämta lunch. Efter lunchen så går jag och lägger mig igen. Jag går sen upp kollar lite på tv. Jag grejar lite med allt möjligt, men sen går jag och lägger mig igen. Jag sover verkligen tungt och i flera timmar igen. Rätt skönt och även om jag är väldigt slö så är det ju underbart att man bara för en dag kan strunta det mesta och bara sova när man vill. Det är unerbart att kunna ta sig den friheten och det får inga negativa konsekvenser.
 
Jag gick sedan ut för att handla lite. Det blev en liten kasse med bröd, mjölk och lite kvällsmat. När jag var påväg hem med min mat så träffade jag ett gäng tjejer som frågade om dom fick ta en bild tillsammans med mig. Det var ju såklart inga problem. Det blev en bild och jag undrar hur den ser ut. Vore kul att få se den bilden någonstans. 
 
 
Det har varit en ganska lugn dag. Det är skönt att ha varit ledig i några dagar. Nu är jag detta i två dagar till sen börjar en vecka med väldigt mycket jobb och även en hel del annat.  
 
 




 
 





Morris
09 September, kl. 12:34 | Blogg;

Hej Danne! Just nu pågår ett teveprogram på teve 3 som heter kontaktannonsen. Programmet går ut på att singlar presenterar sig och berättar lite om ens liv, personlighet och vad man söker för typ av människa man vill spendera resten av sitt liv med. Man får även följa med personen i vardagen vilket är mycket inressant! Är inte detta något du borde ställa upp på? Känns som om att detta program är skräddarsytt för just dig! ta och kolla ett avsnitt! Vad säger du?
Om du känner att programmet inte är något för dig kan du ju alltid skriva ett inlägg på bloggen om vad för typ av tjej du letar efter! Kraaaaaaam!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE