Ibland är det bra att tänka mycket.

 
 
Det är bra att att man funderar lite extra ibland istället för att bara blåsa på. Jag vill fortfarande köpa två nya byråer, men jag kanske väljer att behålla en av mina gamla. Istället för att köpa en ny möbel till hallen så kanske jag ställer en av mina gamla byråer där. Den hallmöbeln som jag funderade på att köpa kostar ju 3000 kronor och dom pengarna kan jag ju ha till något annat. Dessutom om jag köper två nya byråer, men sparar en gammal också då har jag ju 3 och automatiskt mer utrymme för ännu mer kläder. Jag skapar liksom mer plats, och samtidigt får jag 3000 kronor över eftersom jag inte köper någon ny möbel till hallen.
 
 Ska fundera lite på detta för det känns som att det är bättre att göra så. Bra att man funderar lite extar ibland. För tänk nu om jag hade åkt till tippen med mina två gamla byråer och sen ångrat mig. Hade inte varit bra ju. Funderingarna går nu vidare och sen får vi se hur det blir.
 

Solja
09 September, kl. 21:48 | Blogg;

Du gillar ju att tänka mycket, så kanske en filosofikurs på universitetet hade varit något för en såpass intellektuell man som dig?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE