Hur ska jag hitta tid till att sova mer?

Jag har någon typ av känsla i kroppen som är svår att beskriva. Jag går nu och är ständigt trött, men ändå grejar jag mycket hela dagarna från tidig morgon till sen kväll. Det är kanske därför man blir trött, men när jag inte grejar så grubblar jag ju mycket och då blir man trött av det. Problemet är väl att jag har svårt att koppla av. 
 
 
Jag minns en person som jag var med väldigt mycket  för några årsen. Jag förstog först inte hur hon alltid kunde se otroligt fräsch ut och hon verkade även vara ständigt pigg. Jag frågade såklart hur hon gör och hon svarade bara att hon sover mycket. Hon berättade att hon går och lägger sig redan klockan 19:00 på kvällen. När klockan sen ringer vid 05:00 eller 06:00 på morgonen så har hon ju sovit i typ 10 timmar. Varje vardag såg ut såhär och sen var hon ledig varje helg. Hon sov sig snygg helt enkelt! 
 
Jag kanske måste börja göra typ så? Jag har ju sett ett levande bevis på att det funkar.  Gå och lägga mig så att jag ofta får 10 timmar av sömn. Är det för mig ens möjligt? Jag jobbar ju på så olika tider och tex det passet som jag jobbar natten på så fattar jag inte hur jag ska klara en 10 timmars sömn när jag går och lägger mig 03:30 på morgonen efter ett pass av kväll och nattarbete. Sen ska jag typ 2 dagar senare gå upp klockan 03:30 på morgonen. Dagen innan där måste jag då lägga mig på en helt annan tid på dygnet än vad jag gjorde veckan innan. Typ klockan 18:00 eller nåt. Det var ju då (klockan 18:00) jag började jobba när jag skulle köra kvällen och natten.  Det känns svårt bara jag tänker på detta. Hur ska man då kunna fixa de där i verkligheten? Man vill ju leva ett liv också och inte sova bort det.
 
 
Jag ska verkligen gå på djupet i detta för jag vill verkligen försöka fatta hur jag ska göra för att fixa att sova mer. Det känns ändå som en viktig del av ens liv. Så det är nog värt att hitta en lösning på min mina bekymmer med sömnen.
 
 
 
 

B-l
09 September, kl. 11:04 | Blogg;

Danne! Vilken mailadress når man dig på?? Eller svarar du bara inte på mejl från dina fans??

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE