Hur har min sommar varit?

Jag sitter här och funderar på hur min sommar har varit. För nu kan man väl säga att sommaren är över och hösten är här. Det är ju mitten på september och det är gränsfall om man kan gå i kortbyxor ute fortfarande.  
 
Det första jag tänker på när jag funderar över hur min sommar har varit så tänker jag  att det har varit väldigt lugnt.  Jag jobbade förvisso ganska mycket i början, men det var ju så otroligt lugnt så det kändes på något sätt som att,ha semster fast man var på jobbet. Jag lärde mig att köra till Vänersnäs med typ 10 meter lång blå sak(buss). Jag var lite nervös innan jag skulle prova detta för smalare väg är svårt att hitta på någon annan busslinje och med bred och lång sak på något väldigt litet och smalt känns näst intill som en  omöjlig prestation att klara.  Men det gick ju bra  och under en sommar kan jag väl nu säga att jag gärna kör denna linje igen.
 


Sen blev det ju då semster och det började ju med att jag kollade mycket på OS. I samband med de blev det väldigt mycket slappa och sitta i massagestolen. Jag har aldrig vårdat min rygg så mycket som jag då gjorde.
Som vanligt blev ju ändå inget som jag hade tänkt mig, men lugnare semster tror jag aldrig någonsin att jag har haft även om de där har funnits med mig hela detta året att verkligen inget blir som jag har tänkt mig.
 
Det vände lite sen och nu tycker jag att det mesta blir som jag vill i allafall. Jag började redan under semestern att byta ut mycket möbler. Började med skrivbordet och sen soffan. Efter detta blev det ju en tv och bokhylla också och mer ska jag ha.  Jag är nöjd med min sommar även om mycket gick emot mig, men nu känns det som de vänder och nu blir det mesta som jag har tänkt mig och som jag vill. Jag kan nu bara se tillbaka på de som var bra med sommaren och strunta i allt annat som inte var bra. Jag bara hoppas på att de mesta blir som jag vill resten av året. Sen jkanman ju alltid tänka att det är helt underbart med sommar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anders Bjarnesson
09 September, kl. 20:43 | Blogg;

Hej Danne,

Har det blivit någon 'snippa' för din del i sommar? Förklara gärna i ett videoinlägg.

MVH
Anders

Sheldon
09 September, kl. 23:09 | Blogg;

Du är så stilig i din uniform!:)

Åsa
09 September, kl. 09:27 | Blogg;

Snälle Danne, kan du inte göra ett videoinlägg där du har filmat och visat runt i din lägenhet. Tala gärna om dina planer för förändring, och vad du är nöjd med!

Tomas
09 September, kl. 15:54 | Blogg;

Jag håller VERKLIGEN med Åsa! Det skulle vara riktigt roligt!

Jonte
09 September, kl. 23:14 | Blogg;

Vad har du haft för dig de senaste dagarna Danne? Det har varit väldigt tyst här.. så vad gör du? Slappar du?

Greta
09 September, kl. 08:49 | Blogg;

Danne vart är du , misssss you

Totte
09 September, kl. 13:26 | Blogg;

Danne, var håller du hus? Back in business snart?!

Mona
09 September, kl. 16:34 | Blogg;

Skönt du inte bloggar lika frekvent, blir rätt tjatigt när du gör samma saker:) blogga typ 3-gånger i veckan, de blir lagom :) / Mona

Gunnar
09 September, kl. 20:03 | Blogg;

Håller verkligen inte med Mona. Bara för att hon har en födelsedagsvals av Benny "the real deal" samt "bombäkta" Andersson så behöver hon inte ha rätt!
Jag tycker dessutom att du ska blogga mera. Vi som har kommit till ålderns höst tycker att det är roligt att veta vad ungdomarna har för sig på dagarna. Det känns även skönt att veta att du inte hittar på några hyss.
Jag tycker även om och se vad du har till middag då jag kan få inspiration till vad jag ska ha till mitt kvällsmål.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE