Hittar och slänger lite kläder.

Jag har ägnat någon timme denna söndag åt att rensa lite bland mina kläder. Jag kastar en hel del, men jag hittar också mycket fint som jag inte visste att jag ägde. 
 
 
 
 
 
Jag har väldigt mycket jackor, men egentligen ingen riktigt fin. En fin rock har jag som jag gillar jättemycket, men den kan man inte ha på sommaren eller våren. Möjligtvis kan man ha den en ruggig höstdag och såklart när vintern och kylan kommer.
 
 
Jag hittade även ett par arbetsbyxor som jag aldrig har använt. Skönt att se att jag hade ett par i reserv. Det visste jag inte heller. 
 
Jag har inte så extremt mycket kläder, men jag har ändå så jag klarar mig för vardag och när jag vill vara fin. Det är väl någon fin jacka som jag behöver annars saknar jag nog inget.  Känns ganska bra för då kan man i lugn och ro kolla runt i klädbutiker och verkligen köpa det man faktiskt vill ha. Man behöver inte handla något för att man behöver det.
 
Skönt att jag röjde lite ! Nu ska jag bara hitta en låda och få ner alla gamla kläder i källaren. Sen får jag väl ta någon dag och röja i källaren också. Men det tar vi en annan gång.
 

Lena
09 September, kl. 15:20 | Blogg;

Hoppas verkligen du inte bara slänger kläderna, utan ger dom till dom fattiga barnen i afrika

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE