Egentligen är det ju inte svårt att fixa.

Jag har ju hur länge som helst funderat på min drömmar och hur jag ska hitta sätt att förverkliga dom. Förra året funderade jag inte bara över de utan jag gjorde något i praktiken och sen dess har detta fortsatt. Jag sparar pengar så jag nästan blir knäpp, sen ger jag upp när allt inte var som jag trodde. Det mesta blir inte som jag har tänkt mig, men jag är ändå nu i ett läge där jag kan nå mina drömmars mål på 2 olika sätt. Det finns en ganska enkel väg att gå och så finns det en svår väg man kan välja också. Väljer jag den svåra vägen så blir det väl typ fortsättning följer eller nåt. 
 
Det som gäller för mig är att jag vill bli skuldfri och jag vill bo ett nytt och fint hem som jag känner mig nöjd med. Fixar jag dessa saker så kommer jag att vara nöjd med allt sen. Detta har jag funderat så länge på så¨jag kan lätt säga att några andra drömmar om hur mitt liv ska se ut de har jag inte.
 
Egentligen är detta inte så svårt att fixa. Man skulle ju kunna sälja denna lägenhet och flytta till en hyreslägenhet som jag känner att jag skulle trivas i. Resultatet skulle bli att jag når min dröm. Jag blir ju direkt skuldfri om jag säljer detta som jag nu bor i och flyttar till en hyreslägenhet. Min dröm är ju då fixad om jag nu hittar ett hem som är på ett sätt som jag kommer att trivas med. Jag har ju dom möbler jag vill ha. Jag är supernöjd med allt nytt som jag har köpt dom senaste månaderna. Dom tar jag ju bara med mig till ett nytt boende om jag skulle flytta. 
 
 
Ett annat sätt är att göra är att bo kvar här, men då får man kämpa på. Det blir till att gå den svåra vägen då. 
 
* Bli skuldfri. Det krävs att jag sparar massa pengar och löser bolånet. Det svåra är att göra det valet att trycka in en massa pengar för att lösa ett lån. Det kommer ju att kännas som man inte får något för pengarna på något sätt.
 
* Spara pengar. Utan pengar kan man inte göra mycket. Låna dom vill jag inte göra för då drar man ju bara på sig mer skuld och det är ju skuldfri jag vill bli.
 
* Nytt kök. Jag gjorde ett försöka i år att spara ihop till detta, men jag lyckades inte. Det som krävs är att jag sparar mycket pengar och är jäkligt målmedveten.
 
* Nytt badrum. Det är något som också kostar, mne min förhoppning är att föreningen kommer att inom snar framtid göra en stamrenovering av alla badrum här i huset och då kommer jag inte att behöva betala lika mycket för badrummet som jag får göra om jag ska fixa de själv. Ska jag fixa det själv så är det ju samma som med köket. Spara mycket pengar och vara väldigt målmedveten
 
Tapetsera om överallt. Det är ju inte så svårt att fixa. Får se när man gör de bara.
 
Mer än så är det inte och jag kan känna nu att egentligen är det inte så svårt att fixa. Fast kollar man lite på hur mycket pengar som faktiskt krävs att jag får loss till de jag vill fixa så pratar vi ju om minst 200 000 kronor till. Då är det helt plöstligt inte så lätt längre. 
 
Fast så kan man vända och vrida lite till och igen tänka att så svårt kan de väl inte vara. Jag sparade ju i år över 60 000 kronor det första halvåret. Gör man de några gånger till så är man ju snart uppe i 200 000 kronor. Förra året använde jag över 120 000 kronor till bara resor och ett halvår senare hade jag sparat ihop 60 000 nya cash. Om jag en gång har fixat så mycket med mina förutsättningar så borde jag logiskt sett kunna lösa de där med typ 200 000 kronor också. Men det är som sagt en svår väg att gå och det är tufft jobb som gäller. Det är inget som jag bara kan fixa sådär, men jag tror ändå att jag inom snar framtid har nått mina drömmars mål.
Egentligen är det ju inte så svårt att fixa..
 
 
 Man kan ju också tänka sig ett tredje sätt, men det blir ju lite som att ge upp.
 
Man bryr sig inte om att spara utan man "bränner" dom pengar som jag nu istället  parar och tänker inte på att man vill renovera eller lösa bolån så fort som möjligt. Visst skulle man kunna ha det ännu bättre om man inte vill spara så mycket varje månad, men min dröm går ju lite ut på att  jag ska få det bättre än vad jag har idag och samtidigt kunna "bränna" dom pengar jag nu väljer att spara.
 
I mitt huvud snurrar det dygnet runt. Det tror jag ni märker när ni läser min blogg.
 

Herr CrAzY
09 September, kl. 15:37 | Blogg; http://crazypp.blogg.se

Hejsan!

Du hade ju sparat ihop tillräckligt för att lösa lånet men du sket i de.
Nästa gång du får ihop tillräckligt mycket pengar igen så tycker jag att du ska lägga dem på lånet, då har du ju löst en dröm iallafall och då är de ju ännu enklare att lösa flera drömmar.

Amanda
09 September, kl. 15:42 | Blogg;

Du har inte tänkt på att spara ihop till en porsche? Eller kanske en audi r8?
Tänk att glida omkring i den i Vänersbrog.
Det är något jag skulle tycka var häftigt!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE