Årstider och de positiva med hösten?

Gillar ni att det börjar bli höst? En del säger att dom blir deppiga under hösten och sen blir det vinter och det är inte mycket bättre då. Det finns ju dom som lämnar kalla Sverige under vintern så dom gillar nog inte vinter kan man gissa.  
 
Själv kan jag säga att jag har inget emot att det blir höst, men jag gillar sommaren bättre. Vinter är det värsta jag vet och jag kan mycket väl tänka mig att åka bort till ett varmare land under den årstiden. Fast jag har ett litet bekymmer. När jag åker bort så längtar jag hem så fort och då spelar det ingen roll att jag befinner mig i ett annat land där det är varmare. Jag vill hem ändå, trots att vinter är det väsrta jag vet.
 
 Det är höst nu! Det positiva är att den hets som finns runtomkring på sommaren att man ska sola, bada och aktivera sig  försvinner ju mer när det blir höst. En del tycker ju att man måste ta vara på det fina vädret och sin semester under sommaren. Jag tycker inte det är något fel, men det blir på något sätt lugnare när det närmar sig höst och det tror jag är bra. Dessutom är det väl inte mycket festivaler och annat som jag ibland kan hata att jag missar eller måste välja bort. 
 
Jag blir inte deppad av hösten. Det blir aldrig för varmt som det kan bli på sommaren. Det blir inte heller för kallt bara man har rätt så varma kläder på sig. På vintern kan man ju frysa som fan trots att man har tagit på sig varmt.  Hösten är är allt en helt ok årstid. Fick jag välja bort en så skulle det lätt bli vintern, men hösten vill jag ha kvar. Precis som dom andra två årstiderna vår och sommar.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE