2012 09 16

Tjena !
 
Det är en bra söndag. Det är underbart väder med skinande sol. Jag är ledig och jag vet redan nu att trots att jag har massor med jobb och mycket annat nästa vecka så kommer jag att kunna ha sovmorgon varje dag i en hel vecka till. 
 
Jag har varit ute och käkat lite. Jag lovar att jag inte ska lägga upp en bild på den mat jag åt idag. Jag vet minst en som blir provocerad av detta. Det finns verkligen människor som bryr sig om vad jag äter och då är det liksom inte min morsa utan det är människor som jag egentligen tror fullständigt skiter i om jag dödar mig själv med den kost jag stoppar i mig.  Ändå vill vissa ändå prata och gnälla om vilken onyttig mat allt jag äter är och att jag borde ändra på mitt dåliga levene. Jag ska inte lägga upp någon bild på fläskfilê, sås och pommes idag, men jag kanske kan få visa att jag har ätit en glass? Det är ju en sån fin solig dag och jag blev sugen på en glass.
 
Jag lovar att detta kommer att bli den enda glassen som jag äter idag. Jag ska inte äta någon mer. I promise...
 
Ha en bra dag !
 
 
 

Sexy Mama
09 September, kl. 13:48 | Blogg;

LÄGG UT BILD PÅ MATEN :D KOM IGEN DANNE, LÅT INTE EN BITTER JÄVEL STOPPA DIG! YOU CAN DO IT!

PUSS

X-Pac
09 September, kl. 15:21 | Blogg;

Danne tråkigt att du inte svarar på mina kommentarer (om parfym, och om utseende) men jag tycker verkligen att du ska skita i om nån skriver strunt om din mat. Fortsätt lägga ut bilder och ät vad du vill!

Barbro
09 September, kl. 16:56 | Blogg;

Danne! Det är din blogg, du gör som du vill du ska väl inte låta någon tråkig läsare hindra dig från att lägga upp bilder på din mat???

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE