2012 09 13

Godmorgon.
 
Jag har inte sovit så bra i natt. Jag har vaknat ganska mycket under hela natten. Skönt då att vara ledig denna veckan när man inte riktigt kan sova som man ska. Bara jag inte blir väldiogt sjuk så får nätterna vara som dom är. Men jag vill inte åka på någon höstsjuka nu eller nåt. Det hoppas jag att jag slipper.
 
Jag håller på här hemma nu med lite "vardagligt fix". Jag har tvätt i tvättstugan och jag går här och mäter så att jag sen vet att dom möbler som jag har tänkt köpa är möjliga att ställa in här hemma. Det är inga problem. Det kommer att bli perfekt! Jag kan slänga ut mer gammal skit och få in lite nytt. Jag får mer plats för förvaring, men ändå får jag mer yta att röra mig på när jag får in det nya. Egentligen vill jag åka och fixa allt nu med direkt, men jag känner att det fortfarande är bättre att vänta. Jag vet inte exakt vad jag har mer i utgifter denna månaden och jag har också beställt lite grejer som jag väntar på och jag vet inte där heller exakt  vad det kommer att kosta. När jag har "hundra" koll på allt och har fått in ännu mer "cash", då kör vi. Då kan jag nog göra så mycket mer än vad jag kan göra nu. När jag vänder och vrider på detta så kommer jag hela tiden fram till att det är bättra att vänta lite. Allt kommer jag ju ändå att fixa under denna månaden så jag ska nog klara av att vänta.
 
Nu får det bli lite städ också. Jag ägnar mig åt allt sånt där denna förmiddag. Städ och tvätt och annat vardagligt fix. Sen har man hela eftermiddagen och kvällen att göra vad man vill på. Man kan ju tex gå ut i solen. Tänk att det fortfarande är lite sommar ute i mitten på september. Underbart!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE