Vad har du för bevis?

Göran undrar vad jag har för bevis för att det är flygbolagets fel att min väska hade gått sönder. Det kanske är ett produktionsfel säger han.
 
 
Göran:
 
Hur vet du att det är flygbolagets fel att din väska har gått sönder? Det kanske var ett produktionsfel när väskan tillverkades? Vad har du för bevis?
 
Beviset jag har är ju att väskan var hel när jag checkade in och trasig när den kom tillbaka till mig. Under den tiden som jag inte hade väskan så har ju "flygplatspersonal" tagit hand om min väska. Det räcker som bevis, men svara på denna frågan så finner du svaret på din fråga: Om du ställer din bil på gatan utanför där du bor och sen dagen efter så ser du att din ruta har blivit krossad. Behöver du då ha bevis för att det inte är ett produktionsfel när du vill  ta ut detta på försäkringen? Svara på denna fråga så har du svaret på den frågan du själv ställde till mig. 
 
 
 
 
 

Anders Bjarnesson
10 October, kl. 19:52 | Blogg;

Men få en ny på garantin människa! Du som har så god ordning på allting har väl kvittot kvar?

Göran
10 October, kl. 19:41 | Blogg;

Hej Danne!

Din motfråga fungerar inte som en liknelse i detta fallet.
Först kan inte en ruta gå sönder bara sådär men en skruv till ett hjul kan om hjulet snurrar på sig.
Vi kan dock säga att jag ska lämna in min nya bil till en biltvätt. När dem har tvättat bilen ser jag att det saknas lite färg på ett ställe. Hur ska jag då veta om det har blivit ett fel vid lackeringen eller om tvättarna har använt något olämpligt medel?

Tack för en bra blogg!

Mvh Göran.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE