Kvällens tankar.

Jag har en underlig känsla i kroppen som är svår att beskriva. Det känns som det finns något som kommer att bli jobbigt, men det har liksom inte börjat än. Jag vet egentligen inte vad det skulle vara. Något känns bara obehagligt liksom . Kanske är det bara lite oro. Oron för något som förmodligen aldrig händer. Det kanske finns där någonstans och därför känns det lite kusligt.
 
Jag känner i alla fall att jag har varit väldigt lugn och avspänd hela denna veckan och jag tror att det kommer att hålla i sig under en lång tid framöver. Det är rätt skönt att man inte känner någon stress. Det brukar ju annars oro orsaka. Det är därför det blir så svårt att beskriva de jag känner nu. Fatta att det snurrar i hjärnkontoret ibland.  Jag har grejat från tidig morgon till sen kväll, men jag har tagit det väldigt lugnt. Kanske är det orsaken till att jag har fått hålla på från tidig morgon till sen kväll. 
 
Det var kvällens tankar i korthet. Nu är jag så trött och jag vet inte om jag ens orkar gå och lägga mig. Får försöka nu ändå. Avslutar med denna underbara lugna låten.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE