Man får vara glad för att man är frisk.

Det börjar bli dags att sova. Jag har mest slappat idag. Jag funderar mycket på vad jag ska göra för att jag hela tiden ska må så bra som möjligt. Det kan ju kännas tufft ibland, men egentligen finns det väl ingen relation som är viktigare i livet än den man har till sig själv. Jag vill alltid må så bra som möjligt. Det finns inget som är viktigare för mig om jag verkligen ska tänka efter. 
 
Det händer ibland att man är på en läkarundersökning. Jag får alltid höra att allt är bra med mig. När man har kollat blodtryck eller något annat värde så har alltid läkaren sagt till mig att allt är väldigt bra. Det är ju naturligvis skönt att höra. Jag känner mig inte sjuk heller, men jag tänker ibland att jag borde kanske gå till läkaren oftare i alla fall. 
 
Man hör ju talas om så mycket som händer i sjukvården. Ibland hör man ju om sjukdomar som inte går att behandla och bota för att det liksom har gått för långt. Är ni oroliga för sånt här? Jag kan erkänna att jag tänker på det, men jag vet inte om jag oroar mig så mycket. Jag är ju ändå bra på att ta kroppens signaler på allvar och jag är hemma från jobb om jag känner att jag har feber eller nåt annat där jag kan känna att det bara är vila som gäller. Jag kan stressa ibland, men jag säger ofta till mig själv att jag ska ta de lugnt för nu är jag uppe i för "höga varv". Jag jobbar inte mer än heltid och jag har ju väldigt ofta stunder för mig själv där jag bara slappar och ser til att ta hand om mig själv. Jag röker inte och dricker inte alls mycket alkohol om man slår ut det på ett år. Jag dricker ju inte ens kaffe. Jag är lite dålig på att träna, men jag försöker gå ut på långa promenader regelbundet.
 
Jag gör vad jag kan oc klarar för att må bra och inte bli sjuk. Jag hoppas jag får vara frisk länge till och man ska naturligtvis inte oroa sig i onödan. 
 
 

Patrik
10 October, kl. 23:41 | Blogg;

Kaffe är bevisat nyttigt och skyddar mot flera typer av cancer.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE