Jag är så nöjd !

Skönt att man har en ledig dag. Det blir mycket slappa. Jag ska kolla någon film och sitta i massagestolen. Jag kan ju även sitta i min sköna soffa som jag tycker om väldigt mycket. Jag är så nöjd med alla mina nya möbler. Jag är nog också nöjd med dom gamla som får stå kvar. Jag är nöjd liksom. Allt är bra med detta! Jag sitter perfekt vid mitt skrivbord, när jag tex sitter och bloggar. Tidigare var det satt jag väldigt fel och det var väldigt påfrestande för ryggen. Min lilla bokhylla står så fint därborta i hörnet och det finns massor med plats kvar i den för mer böcker och annat som jag vill lägga där. Nu behöver jag inte längre vara sur över att jag måste gå ner med mycket i källaren utan jag kan stoppa undan det på alla möjliga ställen här uppe i lägenheten. Den nya lilla bokhyllan har gjort att jag har fått så mycket mer utrymme som jag kan använda till förvaring. Det är jag nöjd med.
 
Min tv är jag såklart också hel nöjd med. Filmer som kanske inte är så bra blir så jäkla mycket bättre nu i den stora tv:n. Det är behagligt att sitta och kolla på tv och det är lätt att bara slappa. Om jag nu gillar denna tv så mycket undra hur framtidens tv kommer att se ut. Hur ska man få bild och sånt bättre än vad det är nu? Vad finns det mer att göra som inte går att göra med en ny tv idag? 
 
Mitt senaste inköp är jag såklart också nöjd med. Två byråer där lådorna är hur stora som helst. Jag har tidigare haft proppfullt med kläder i varenda låda. Nu har jag massor med tomma lådor och jag kommer att kunna köpa väldigt mycket nya kläder innan det ens är nära att det blir proppfullt igen. Dessutom slängar man ju kläder efterhand som det blir slitet så jag har nog gott om plats för kläder i all evighet. 
 
 
 
 
 
 
 

Ostbåge
10 October, kl. 22:51 | Blogg;

Kul att du är nöjd Danne! Jag tror att möblerna skulle bli ännu bättre med vita eller ljusgrå väggar till. Ha en fortsatt bra kväll!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE