I morgon blir det en lång dag.

Jag har haft svårt att koppla av idag. Hela tiden ska jag göra något. Råkar jag sitta stilla så tar det inte lång tid innan jag kommer på att jag måste resa på mig och göra något. Sen kan jag slappa tänker jag. Men idag har det varit svårt för vid varje försök till avslappning så kommer jag på något nytt att göra och då reser jag mig upp och "kör" igen. Det är väl positivt på något sätt att man hela tiden vill vara igång hela dagarna.
 
Jag har ändå blivit bättre på att slappa och ta de lugnt. Jag minns hur jag var för några årsen. Jag var ständigt ganska stressad och jag kände hela tiden massa måsten. Måste hinna... och måste göra.... Tar jag en lugn stund så hinner jag inte och det måste jag ju. Typ så var det jag tänkte och det är ganska tufft i längden att leva så. Jag kanske överdriver lite, men jag ville i alla fall att saker och ting skulle hända och jag skulle själv hela tiden se till att det händer och desssutom ha kontroll över det.
 
Känns rätt befriande att jag inte känner någon större stress över något idag. Jag kanske grejar för mycket vissa dagar från tidig morgon till sen kväll, men jag sterssar inte.Dom flesta av er tror jag vet  hur det kan kännas efter en längre period av mycket stressande. Det finns många exempel på situationer i livet där det är så mycket bättre att bara hålla sig väldigt lugn än att stressa för att försöka skynda på allt. Just att bibehålla lugnet i dom flesta situationer det kan jag känna att jag har blivit mycket bättre på om man jämför med hur det var för några årsen för min del.
 
I morgon har jag en lång dag. 12 timmar på jobbet. Det är inte mycket annat man hinner göra. Det kan nästan vara värt att gå hem lite på rasten känns inte dagen riktigt lika lång om man kommmer ifrån lite. Det är bara att ta de lugnt och jobba på så fixar jag nog morgon dagen på ett bra sätt. 
 

Märta
10 October, kl. 23:47 | Blogg;

Hej Danne! Jag har märkt att du inte är ute och " flänger" i världen lika mycket detta året som 2011. Är detta ett ställningstagande till den miljön som vi har? Om inte vad gör du för att vi ska få en bättre miljö ?

felicia - fotokobran
10 October, kl. 22:21 | Blogg; http://fotokobran.se

gillar du att fotografera?
Då har jag den perfekta tävlingen för dig! :D
http://fotokobran.se/2012/october/tavling-basta-hosbilden.html#comment

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE