Det viktigaste är att man mår bra.

Sitter man här och tänker igen. Jag funderar mycket på Kristian och hans EM-silver. Jag kollar lite på Aftonbladets hemsida. Där står det såklart om EM-silvret om man klickar sig vidare till Sportbladet. Egentligen behöver jag ju inte läsa detta. Jag vet redan innan jag läser vad Kristian säger. När jag ändå läser så får jag det jag redan vet bekräftat. Om några dagar kommer vi nog vara stolta. Det är bara synd att jag inte kan känna stoltheten just nu, säger Kristian. 
 
2012 10 21
 
Idag blev det sova länge. Jag kröp ju i säng sent i natt. Jag hoppas ändå att jag somnar tidigt ikväll för nästa vecka har jag ju jobb och det är upp tidigt som gäller. Jag har såklart hunnit med att gå ut och äta lite. Idag blev det en Pepparstek.
 
 
Jag ser att jag behöver handla hem lite mat också, men jag kanske väntar till i morgon. Jag har så jag klarar mig idag. Bättre att då vänta till i morgon när den mesta mat man handlar är färsk och så. Det är en ganska fin höstdag och inget regn faller, inte just nu i alla fall.
 
 
 
Jag kanske tar en promenad snart eller så sitter jag i massagestolen och kollar någon film. Det viktigaste är att jag ser till att ta hand om mig så jag mår bra.
 

Vickan
10 October, kl. 00:20 | Blogg;

Va bra du passar i backslick Danne!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE