Det blev mycket plats !

Jag har fått lite ordning och jag har lite kläder i mina 2 nya byråer. Det luktar nytt trä i hela sovrummet. Underbart att få in nya fina möbler ännu en gång !!!
 
Det var mycket större lådor på dessa byråer än vad jag hade på dom som stod här förut. Jag får alltså plats med mer kläder i en och samma låda nu. Om jag tyckte att det var bra förut att jag skulle ha 3  byråer istället för 2 efter dom nya inköpen så är detta ett "strå vassare". Jag har ju säkert dubbelt så mycket utrymme för kläder nu än vad jag hade tidigare. Nu måste jag bara köpa mer kläder så jag fyller upp lite lådor:) Nja.. så kanske man inte ska göra? Jag köper kläder när jag hittar något som jag vill ha eller behöver. Jag behöver ju inte gå ut och shoppa 15 nya "outfit"  för att jag måste fylla på med kläder. 
 
 
 
Nu ska jag gå ner med lite kläder i källaren som jag någon dag sen ska slänga. Jag är supernöjd med mina senaste möbelinköp denna gången med. Jag är också supernöjd med alla möber  som jag har köpt i år. Och jag tror att jag är nöjd nu med alla lite större möbler som står i min lilla lägehet där jag trots den lilla ytan har hur mycket  plats som helst till förvaring av tex kläder.
 
 
 
 

Garbo
10 October, kl. 18:33 | Blogg;

Fina byråer Danne! vilket märke är det?

Svar: Malibu tror jag märket heter.
Daniel Johansson

Anna
10 October, kl. 19:15 | Blogg;

Är det inte lite kallt att gå omkring i sommarkläder?

Johan
10 October, kl. 19:18 | Blogg;

Tjena Danne! Har du instagram? Vore kul att följa din vardag via telefon :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE