Den drömmen har jag aldrig tidigare drömt

God morgon!
 
En dag av jobb kvar bara sen är denna arbetsvecka slut. Idag är det fredag och det är så skönt för då är det ju snart helg. Igår på jobbet kollade jag lite på det nya som snart händer på jobbet. Vi ska välja snart välja nya scheman  och de kommer att bli massor med förändringar så det går nästan inte att sätta sig in i allt. Får väl se hur det blir när det nya väl drar igång.  
 
 
I natt drömde jag en dröm som jag aldrig har drömt förut. Det kan jag verkligen säga. Jag drömde att jag gifte mig. Det var massor med folk, men jag tror jag och den tjejen jag gifte mig med lämnade själva festen ganska snabbt. Vi ville vara ifred eller nåt och så bestämde vi att vi äter något på något ställe där det inte är så mycket folk. Typ så sen vaknar man ju. 
 
Jag gick upp ganska tidigt idag. Har tvättstugan. Det värsta med att bo i lägenhet är väl att man måste springa upp och ner för att få tvätta kläder och man måste passa en tid som man har bokat. Man kan liksom inte bara tvätta när man vill. Fördelen kan ju vara att den just är gemensam och på detta stället där alla är så noga med allt (även jag) så blir ju tex tvättsugan städad 3 gånger om dagen och det är väl bra, fast också ganska onödigt på något sätt. 
 
Får fixa lite med tvätten och sen blir det mat och jobb igen. 
 
Ha en bra dag !
 
 
 

Ejje
10 October, kl. 16:41 | Blogg;

Köp en egen tvättmaskin, som jag. Det var bland det bästa jag gjort.. å diskmaskin. /En som bor i hyresrätt.

Lisa
10 October, kl. 21:08 | Blogg;

Du kanske borde fundera på att äta lite mer nyttigt? Såg dig på torget häromdagen gå på 65:an, kan man fråga om autograf? Jag är ett stort fan men skulle ändå rekommendera att du äter lite nyttigare, jag vill ju trotsallt ditt allra bästa ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE