Andra löprundan denna veckan!

 
Hemma då och ännu en arbetsvecka är över. Det blev en ganska lugn kväll denna söndag. Jag hade inte räknat med något annat. Fast jag fick ta en liten löprunda när jag blev stående med en buss i Trollhättan. Min andra löprunda för denna veckan. Jag har ju en gång denna veckan försovit mig och då fick jag ju skynda mig lite när jag väl hade vaknat till liv.Det blev ju den gången en löprunda till jobbet. Ikväll gick bussen sönder. Jag stod på Resecentrum i Trollhättan och skulle köra iväg, men jag kom ingenstans. Jag tror att det var generatorfel.
 
Efter att detta hände så blev det till slut så att jag fick ta min väska, lämna bussen och skynda mig bort till bussgaraget i Trollhättan och hämta en ny buss. Jag sprang så fort jag kunde. Det är några hundra meter tror jag. In i en ny buss och iväg och jag var väl 10 minuter sen eller nåt. 
 
Nu är väl det ingen fara så och detta händer ju på kvällen. En söndag klockan 22:00 är det ju ingen rusning direkt.  Ska det krångla så är det ju ganska behagligt att det händer sent en söndag. Dessutom har jag fått 2 löprundor denna veckan. Jag börjar ju bli riktigt vältränad nu.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE