2012 10 31

God morgon! 
 
Ute regnar det mycket. Jag ska ju gå ut och hämta mat och jag har tappat bort mitt paraply. Dagens I-LANDSPROBLEM. 
 
 
Jag har en arbetsdag framför mig. Jag tror nu att jag vet vad jag ska välja för schema. Om vi nu ska välja som vi tidigare har gjort.Tidigare har det varit så att vi har fått välja på 3 olika och man skriver vilket man vill ha som första, andra och tredje alternativ. Jag brukar få något av det jag väljer och är det så denna gången också så kommer jag bli nöjd. Så det känns bra fast jag vet ju inte om vi får välja på samma sätt som vi har gjort tidigare så man får vänta och se helt enkelt. 
 
Nu ska jag "tagga" ut och hämta lite mat. Där ska man också välja. Två alternativ typ ... Fisk eller kött??? 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE