2012 10 11

Jag försov mig i morse. Hade inte ställt klockan och då sover man. Fast jag vaknade ändå 04:38. Jag skulle börja 04:40 så ni fattar att jag inte riktigt fixar just den tiden. Men jag hade 10 minuter på mig innan avgång från Resecentrum i Vänersborg. Jag tänkte att det försöker jag fixa. Jag snabbade mig med att ta på mig kläderna, gav Mimmi mat och sen iväg ut och jag har aldrig sprungit så fort genom stan. Jag kom in på jobbet lite sen, men jag var faktiskt i hyffsad tid med bussen. 
 
Efter den löpning till jobbet och känning av en massa mjölksyra så var de lugn igen. Det kändes ganska bra att ha kört en löprunda innan jobbet. så kan det vara ibland. Undrar hur kroppen ändå fungerar när man kan vakna av sig själv klockan 04:38 utan att klockan ringer. Tyder det på en yrkesskada ellr nåt. Man vaknar nästan precis när det är dags att arbeta.
 
Dagen har annrs varit lugn. Man ser dagens ljus utanför rutan hela tiden som man arbetar och jag har haft ett pass som innehåller grymt många små raster och vänta in tiden och så. Jag tror att dagens pass ärdet lugnaste som jag har. Kanske var bra att jag försov mig så det blev lite action liksom.
 
 
 
 
Dagens lunch: Kyckling med pepparsås..
 
Dagen fortsätter ju efter allt jobbande. Idag får jag mina 2 byråer. Det ska bli skönt att äntligen få mer utrymme till förvaring av kläder. Jag ska ju slänga en del kläder också. Då blir det ju ännu mer plats. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE